<

Розпочався ремонт Зимнівської вулиці у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:59 | 4.10.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
2261
/ Коментарі відсутні

Кілька днів тому розпочався ремонт Зимнівської вулиці у Володимирі. 4-го жовтня оглянули роботи міський голова Ігор Пальонка, голова Служби автомобільних доріг Волині Анатолій Посполітак, а також народний депутат Ігор Гузь, який лобіював питання ремонту.

Проєктно-кошторисну документацію на ремонт Зимнівської виготовили за кошт громади. Замовник робіт – Служба автомобільних доріг Волині. Виконавець робіт – фірма ТОВ «Волиньдобробуд».

За словами народного депутата, зробити Зимнівську вулицю – це була спільна ціль разом з міським головою від початку його каденції. Це важлива дорога як для містян, так і для розвитку інфраструктури міста, сказав Гузь.

“Понад 40 мільйонів гривень буде виділено на будівництво нового асфальтного покриття Зимнівської вулиці. Зараз ми працюємо з мером Володимира над тим, щоб з державного бюджету було профінансовано також доріжки від повороту біля Укр-Петроля до повороту на Шистівську об’їзну. Ще рішення немає, бо додаткова ціна питання – 7 мільйонів, але це ще попереду”.

Як повідомив нардеп, коли доремонтують Зимнівську, то всі під’їзні шляхи до Володимира будуть у хорошому стані. Це, впевнений мер міста Ігор Пальонка, підвищить інвестиційну спроможність міста.

“Жителі не вірили, що цей задум можна так швидко реалізувати, але за сприяння народного депутата та Служби автомобільних доріг нам вдалося пришвидшити цей процес.

Проєкт передбачає нове вуличне освітлення, нові зупинки. Поки крім доріжок для пішоходів”, – сказав Пальонка.

Начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак розповів, що цьогоріч встигнуть покласти “подушку” та вирівнюючий шар асфальту. Якщо дозволятиме погода, то роботи продовжать.

“В цьому році хочемо зробити посилення автодороги з ЩПС і дати вирівнюючий шар 10 см. Якщо погода буде дозволяти, роботи продовжать. Робитимемо все можливе, але треба дивитися на речі реально”, – сказав Посполітак.

Наразі рух на Зимнівській утруднений. Подекуди організований реверсний пропуск автомобілів. Просимо водіїв бути уважними і обережними на цьому відрізку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок