<

Директора підприємства, що ремонтувало дорогу у Володимир-Волинському районі, судитимуть за привласнення понад 2,6 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 27.07.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1242
/ коментарі 4

Волинське підприємство виконувало роботи із ремонту дороги у Володимир-Волинському районі і завищило вартість робіт на 2,6 млн грн.

Володимир-Волинська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення директором одного з підприємств області службового підроблення й привласнення чужого майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем (ч.1 ст. 366, ч.5 ст. 191 КК України), – повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

Слідство встановило, що у 2019 році підприємство згідно з укладеним із Департаментом регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської обласної державної адміністрації договором виконувало роботи із ремонту дороги місцевого значення у Володимир-Волинському районі ціною майже 5,6 мільйона гривень.

На підставі підроблених директором підприємства документів ці кошти були перераховані із бюджету на рахунки товариства.

Проте згодом експерти встановили, що вартість насправді виконаних підприємством робіт – на понад 2,6 мільйона менша.

Директор господарського товариства, якого обвинувачують у вчиненні цих злочинів, невдовзі постане перед судом.

Зауважимо, що санкцією ч.5 ст. 191 КК України за привласнення майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем передбачено покарання у виді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.




коментарів: 4
  1. Ну ,не може наш чиновник не вкрасти ,інакше ночі спати не буде ,їсти перестане .

  2. А чому нема імені, нашого “героя”? Як простий смертний щось накоїть, то тут всі його дані публікують, а як якась “шишка”, то все шито-крито…

  3. Це не наш, нововолинський, “славнозвісний” відкатами директор?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер