<

17-ть мільйонів боргує підприємство “Теплокомуненерго” у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:10 | 9.02.2016 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

9-го лютого на прес-брифінгу міський голова Володимира-Волинського повідомив, що підприємство “Теплокомуненерго” боргує 17-ть мільйонів гривень. 

“На сьогодні, із цього боргу можна покрити лише 15-ть мільйонів. А ще 4 мільйони – це різниця в тарифах та близько 2-х мільйонів – це суто прорахунки керівництва підприємства та штрафні санкції. Або хай наведуть керівники у себе на підприємстві порядок, або оголосимо їх банкрутами.” – зазначив Петро Саганюк.

Загалом, у мера міста було кілька зауважень до даного підприємства. Не менш важливим є проблема, що до початку лютого 2016-го року ще не всі працівники теплокомуненерго пройшли медогляд, а це є прямим порушенням “Інструкції по охороні праці для персоналу котелень”.

Також, пан Саганюк запропонував, що в разі оголошення підприємства банкрутом, то працевлаштувати всіх робітників підприємства окрім керівників.

Наступне зауваження стосувалося представника підприємства. Зважаючи на те, що директор Роман Лисюк наразі знаходиться в лікарні із гіпертонічним кризом, то мер міста пропонував головному інженерові Ярославові Жуку прийти на оперативку. В свою чергу, пан Жук відмовив у пропозиції зважаючи на те, що займається депутатською діяльністю та готується до сесії.

У розмові із журналістом інтернет-видання “БУГ” пан Ярослав Жук повідомив, що борги підприємства є штучно створеними аби оголосити його банкрутом, а після цього приватизувати.

Не менш важливим є той факт, що на 5-ту сесію міської ради винесений проект рішення по даному підприємству. А саме збільшити статутний капітал Володимир-Волинського підприємства теплових мереж “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” на суму в майже 2 мільйони гривень.




коментарів: 2
  1. За вкрадені гроші Жук побудував хату собі та свохм дітям а тепер шукае крайніх!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця