<

Україна зіграє з Росією у півфіналі Євро-2022 з футзалу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 2.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
239
/ коментарі 2

Росія зіграє з Україною у півфіналі чемпіонату Європи з футзалу в Нідерландах.

На чемпіонаті Європи з футзалу визначився третій учасник 1/2 фіналу. Ним стала збірна Росії, яка перемогла у чвертьфінальному поєдинку Грузію, пише Укрінформ.

Росія та Грузія сформували третю чвертьфінальну пару за підсумками останнього змагального дня групової стадії турніру. Грузини впустили перше місце, зазнавши однієї із найбільших поразок в історії Євро. А ось Росія виграла свою групу, ставши однією з двох команд, що набрали максимум очок.

Переможець протистояння Росія – Грузія мав вийти на збірну України – саме «синьо-жовті» стали другими півфіналістами завдяки перемозі над Казахстаном.

Перший тайм між Росією та Грузією вийшов безгольовим. Росіяни мали більшу кількість моментів, але завдяки надійній грі голкіпера грузин Звіяда Купатадзе на перерву команди пішли за рахунку 0:0.

А ось після перерви Росія відкрила рахунок. Ніязов пробив Купатадзе на 23-й хвилині, після чого Грузія швидко зрівняла рахунок – Петрі Бранко через дві хвилини замкнув простріл з лівого флангу.

На 28-й хвилині рахунок став 2:1. Чішкала потужним ударом у верхній кут вдруге пробив Купатадзе.

Відігратися після голу Чішкали грузинам не вдалося. Росія ж поставила крапку за шість секунд до кінця матчу, забивши третій гол, та пройшла у півфінал, де зустрінеться з Україною.

Нагадаємо: Збірна України вперше за 17 років вийшла до півфіналу чемпіонату Європи з футзалу.




коментарів: 2
  1. Вах, вах, вах!!! Зрада, продаж національних інтересів!!!! А коли грати будуть???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця