<

У Нововолинську визначили нового володаря «Кубка Олега Ляшенка» з футзалу

11:19 | 18.12.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
839
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську провели уже традиційний турнір з футзалу серед чоловічих команд «Кубок Олега Ляшенка-2023». До слова, змагання на честь шахтаря та ветерана Олега Ляшенка у Нововолинську організовують уже 25 років.

Футбольний турнір проходив з 15-го по 17-те грудня у Будинку спорту, повідомляють на фейсбук-сторінці Нововолинськ Спорт.

Упродовж трьох днів за кубок боролися 10 команд з Володимирського району: «Автомобіліст», «ТТІ», «Лішня», «Льотниче», «Nike», «СвітАвто», «Ньюхасл», «Новік», «Спринтер», «ТТІ-2».

У фіналі зіграли спортивні колективи «ТТІ» та «Ньюхасл». З рахунком 7:1 перемогли футболісти «ТТІ». Відтак, команда стала володарями перехідного кубка. На другому місці опинились футболісти «Ньюхасл», а на третьому – «ТТІ-2».

Приз глядацьких симпатій отримали Михайло Соколян («Nike») та Андрій Коваль («ТТІ-2»). Кращим воротарем турніру визнано Вадима Судніка («Nike»). Кращим захисником став Юрій Байдала («ТТІ-2»). Денис Герасименко («ТТІ») – кращий нападник. Звання кращого гравця присуджено Сергію Кренцу («Ньюхасл»).

Під час змагань зібрали близько 10 тисяч гривень. Кошти передадуть на потреби Захисникам.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця