<

Команди Луцька та Володимира завершили перший етап жіночого чемпіонату України з футзалу: результати

09:32 | 11.12.2023 / Володимир / , /
Перегляди
203
/ Коментарі відсутні

Луцький «Легіон-Університет» та володимирський «Ладомир» зіграли в Червонограді матчі останнього з’їздного туру першого етапу жіночого чемпіонату України з футзалу.

За його підсумками «Ладомир» із першого місяця потрапив у фінальний раунд, «легіонерки» завершили на третій сходинці. Про це повідомляють Волинські новини.

До слова, у сезоні чемпіонату України грає 13 команд, яких поділили на три групи за територіальним принципом. У групі з волинськими колективами є також «Буг-Сокаль» та «ДЮСШ-1».

Тур розпочинала суботня гра «Легіона» та «Ладомира». На відміну від попереднього матчу цих команд, де гольова засуха тривала 10 хвилин, тут рахунок відкрився досить швидко. Гравчиня «Ладомира» Вікторія Гірин обігралася з Мирославою Невар та вразила порожні ворота.

Другий гол «ладомирок» теж не забарився: Гірин завела м’яча в порожні ворота після помилки голкіперки лучанок на виході. Перехоплення Холодько допомогло «легіонеркам» скоротили відставання: Юлія відпасувала на Анастасію Чернюк, яка потужно пробила, а м’яч від ноги суперниці залетів у сітку. По тому Коротчук та Гірин утвердили перевагу володимирчанок, а за «Легіон» знову забила активна Чернюк. Наприкінці Чередниченко та Коротчук установили остаточний рахунок першого тайму – 2:6.

У другому таймі лік голам продовжила Невар, прошивши воротарку після розіграшу кутового. А вже за кілька миттєвостей Мирослава могла відзначатися ще, проте не влучила в порожні ворота. Але другий м’яч футзалістка таки забила, зробивши на табло 2:8.

У «Легіона» хорошого удару завдала Худякова, але забракло влучності. До кінця ще були три голи від нестримної Гірин.

Окрасою зустрічі стало передостаннє взяття воріт, де Вікторія потужним ударом влучила в самісіньку дев’ятку. А крапку в зустрічі поставила Гладун.

Остаточний рахунок – 2:12.В останній ігровий день «Ладомир» підтвердив статус лідера, розгромивши «ДЮСШ-1» із Хмельницького. Уже за 2,5 хвилини чистого часу рахунок був 4:0. Потім матч перервала повітряна тривога, а після відновлення табло показувало – 18:1.

Згодом «Легіон-Університет» зіграв внічию із «Буг-Сокаль» – 2:2. Як повідомили в клубі, голами лучанок відзначалися Регіна Борисова та Анастасія Ляхович. В обох випадках «легіонерки» спочатку пропускали, потім відігравалися.

Далі «Ладомир» боротиметься за медалі чемпіонату з кращими командами двох інших груп. «Легіон-Університет» розіграє остаточне місце з колективами, що не вийшли у фінальний етап.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота