<

Володимир приймав жіночий чемпіонат України з футзалу: як зіграли волинські команди

13:02 | 4.12.2023 / Володимир / , /
Перегляди
364
/ Коментарі відсутні

2–3 грудня у Володимирі відбувся другий з’їздний тур жіночого чемпіонату України з футзалу. У турнірі брали участь луцький «Легіон-Університет» та володимирський «Ладомир», в одній групі з якими також були хмельницький «ДЮСШ-1» й «Буг-Сокаль».

Про це написали у Волинських новинах.

Після перемог у стартовому турі на команд з Волині чекали по дві гри. «Ладомир» переміг в обох матчах, а лучанки свої поєдинки програли.

«Ладомир» – «ДЮСШ-1»

Команда з Володимира цього тижня грала матчі без лідера Вікторії Гірин, яка в цей час перебуває в розташуванні збірної України з футболу. Роль капітана виконувала 18-річна воротарка Варвара Новікова. Перший гол практично самотужки створила Мирослава Невар: два удари відбила голкіперка, але з третього разу дівчина ввігнала м’яч у сітку. Далі за «Ладомир» забивали БоженаДуб та Софія Коновалова.

У трьох наступних голах знову взяла участь Невар. Мирослава двічі забила та видала довгу передачу на вільну Коротчук, яка на розвороті прибрала суперницю і потужно пробила в кут. До перерви завдяки голу Савкіної рахунок став 7:0.

Другий тайм для команди суперника став формальністю, а вже до середини табло показувало 10:0. Свій гол престижу хмельничанки таки забили. Новікова двічі поспіль відбивала м’яч на кутовий, а з третім пострілом не впоралась – «кулястий» по-зрадницьки влетів у воротарський кут. Усе ж «Ладомир» довів свою перевагу до 10 м’ячів. Невар під кінець гри обіграла суперницю і результативно пробила низом. У підсумку – тріумф команди з Володимира із рахунком 11:1.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота