<

Учасників АТО запрошують долучитися до проєктів адаптації та соціалізації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 21.10.2021 / Новини / , , /
Перегляди
118
/ Коментарі відсутні

З 4-го листопада розпочинається організація Всеукраїнських проєктів, спрямованих на підвищення рівня соціалізації та адаптації учасників АТО з інвалідністю.

Проживання, харчування та відшкодування вартості квитків коштом організаторів, повідомляють на сайті міської ради Нововолинська.

Проєкт № 1 “Професія для життя” громадської організації “Союз ветеранів АТО з інвалідністю” розрахований на 18 осіб з-поміж учасників АТО з інвалідністю та реалізовуватиметься протягом 31 дня.

Проєкт № 2 програма “Повернувся з АТО – повернись до життя” громадської організації “Союз ветеранів АТО з інвалідністю” розрахована на 25 осіб з-поміж учасників АТО з інвалідністю та реалізовуватиметься протягом 46 днів.

До участі у проєктах запрошуються учасники з інвалідністю виключно у стадії ремісії або при відсутності загроз гострого стану, які не потребують невідкладної медичної допомоги та стороннього додаткового догляду.

Такі умови висунуто у зв’язку з тим, що готельно-туристичний комплекс, на базі якого реалізуються вищезазначені заходи, не в повній мірі обладнаний архітектурними засобами безперешкодного доступу та користування для маломобільних груп населення.

Розміщення учасників заплановане на базі готельно-туристичного комплексу “Зелений Гай” (м. Святогірськ, вул. Курортна, 13).

Заїзд учасників розпочнеться 4-го листопада.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця