<

Незабаром оголошуватимуть тендер: на якому етапі знаходиться будівництво реабілітаційного центру у Володимирі

14:13 | 5.03.2024 / Володимир / , /
Перегляди
342
/ Коментарі відсутні

У Володимирі на базі колишнього інфекційного відділення на вулиці Генерала Шухевича цього року планують розпочати будівництво реабілітаційного центру для військових.

Наразі проведена експертиза проєктно-кошторисної документації, формується технічне завдання. Про це на брифінгу 5-го березня повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Він зазначив, що за інформацією керівника ТМО, тендер на початок робіт планують оголосити наступного тижня.

Варто зазначити, що нещодавно на сесії виділили 100 млн грн на будівництво центру реабілітації військових.

Нагадаємо, вкінці серпня минулого року у Володимирі представили проєкт майбутнього реабілітаційного центру для військових, який планують збудувати на базі «червоної лікарні». Головний корпус хочуть зберегти. Також на території планують нове будівництво. На другому поверсі у новому корпусі будуть розташовані комфортабельні кімнати перебування пацієнтів. На першому поверсі прийматимуть пацієнтів, також там розташують рецепцію.

Крім того, у новій будівлі передбаченні лікувальні ванни, басейн, зал лікувальної фізкультури з тренажерами. Також планують облаштувати зону відпочинку із кінотеатром, ігровою частиною, зоною читання. Даний об’єкт є досить дороговартісним. На реконструкцію реабілітаційного центру планують витрати понад 100 млн грн.

У середині жовтня завершили демонтаж старих споруд. Їх розпочали вкінці вересня. Нардеп Ігор Гузь, під час візиту у Володимир, відзначив важливість даного об’єкта, враховуючи нинішню ситуацію в країні та зручне місцерозташування та велику територію, де облаштують усе необхідне для реабілітації військових. Також цього року до даного майданчика планують підведення мереж каналізації та водопостачання. На це уже виділялися кошти на минулій сесії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя