<

Демонтаж старих споруд завершено: у Володимирі триває підготовка до будівництва реабілітаційного центру для військових

18:12 | 19.10.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
2187
/ Коментарі відсутні

Завершилися демонтажні роботи та триває розчищення майданчика для будівництва реабілітаційного центру військових у Володимирі на базі колишньої «червоної» лікарні.

На території колишньої інфекційної лікарні у Володимирі завершився демонтаж чотирьох господарських споруд та лікарняних боксів. Наразі майданчик очищують для подальшого будівництва нових корпусів майбутнього реабілітаційного центру для військових.

Як зазначив міський голова Ігор Пальонка, який оглянув хід робіт, наступним етапом буде підведення мереж каналізації та водопостачання до даного будівельного майданчика. На це уже виділялися кошти на минулій сесії.

“Крім того, проєкт будівництва реабілітаційного центру уже знаходиться на експертизі. Після цього будемо оголошувати тендер. Цей об’єкт – в пріоритеті на 2024 рік, оскільки ми будемо йти разом з програмами президента щодо будівництва реабілітаційних центрів. І ми віримо, що у місті Володимирі буде побудований якісний центр реабілітації для наших військових”, – зазначив Ігор Пальонка.

Нагадаємо, роботи з демонтажу будівель на території колишньої інфекційної лікарні розпочалися вкінці вересня. Нардеп Ігор Гузь, під час візиту у Володимир, відзначив важливість даного об’єкта, враховуючи нинішню ситуацію в країні, а також зручне місцерозташування та велику територію, де облаштують усе необхідне для реабілітації військових.

Нагадаємо, вкінці серпня у Володимирі представили проєкт майбутнього реабілітаційного центру для військових, який планують збудувати на базі «червоної лікарні». Головний корпус хочуть зберегти. Також на території планують нове будівництво. На другому поверсі у новому корпусі будуть розташовані комфортабельні кімнати перебування пацієнтів. На першому поверсі прийматимуть пацієнтів, також там розташують рецепцію.

Крім того, у новій будівлі передбаченні лікувальні ванни, басейн, зал лікувальної фізкультури з тренажерами. Також планують облаштувати зону відпочинку із кінотеатром, ігровою частиною, зоною читання. Даний об’єкт є досить дороговартісним. На реконструкцію реабілітаційного центру планують витрати понад 100 млн грн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота