<

В амбулаторії у Благодатному працюють над розширенням послуг з реабілітації

17:45 | 13.01.2024 / Іваничі, Нововолинськ / , /
Перегляди
855
/ Коментарі відсутні

Амбулаторія загальної практики сімейної медицини у Благодатному обслуговує мешканців Нововолинської громади, Литовезької громади та всіх бажаючих. На базі амбулаторії центру ПМСД планують створити амбулаторну реабілітацію, а саме забезпечити відділення новою технікою, тренажерами та навчати майбутніх фахівців-реабілітологів.

Нардеп Ігор Гузь, депутат облради Андрій Бокоч спільно з заступницею міського голови Нововолинська Ніною Шумською та головним лікарем Нововолинського центру ПМСД Ольгою Попікою оглянули реабілітаційний зал, обговорили питання розвитку напрямку та розширення послуг з реабілітації.

Як розповіла Ольга Попіка, у майбутньому в амбулаторії обслуговуватимуться військові, які отримали поранення на фронті, а також цивільні люди після травм та захворювань.

Наразі, реабілітаційний зал оснащений комплексом РК-1, Motomed-тренажерами для активної та пасивної реабілітації, велотренажерами, шведськими стінками, профілактором Євмінова, степерами, орбітреком, тренажером “Total trainer”.

Зазначають, що в відділенні амбулаторної реабілітації послуги надаватимуться демобілізованим військовим та всім мешканцям, хто потребує відповідного лікування та відновлення.

Нагадаємо, у 2021-му році після реконструкції запрацювала сучасна амбулаторія центру ПМСД у Благодатному. В амбулаторії відкрили зал для фізичної реабілітації з сучасним обладнанням, у якому реабілітацію проходили пацієнти після перенесених травм опорно-рухового апарату, нервової системи, а також особи, які перенесли травми головного та спинного мозку. 

Від початку повномасштабного вторгнення на другому поверсі амбулаторія центру ПМСД проживали люди, які через окупацію рідних міст, змушені були полишити свої домівки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця