<

У Володимирі всі котельні працюють на генераторах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:17 | 27.01.2023 / Новини / , /
Перегляди
142
/ Коментарі відсутні

18 котелень у Володимирі забезпечують теплом 6,5 тисяч абонентів. Під час аварійних або планових вимкнень електроенергії, газові котли перемикаються на генераторне живлення.

Це забезпечує безперебійну подачу тепла, розповів Суспільному начальник енергетичної служби комунального підприємства “Володимиртепло” Руслан Корець.

Поки немає електропостачання, опалення у домівках володимирчан, закладах бюджетної сфери та комерційних споживачів не зникає.

“Середній розхід палива на дизельному генераторі – дев’ять літрів, в залежності від потужностей, бо часом вмикають один котел, а часом два, залежно від температури повітря”, – говорить Руслан Корець.

Загалом на котельнях Володимира встановили 17 генераторів потужністю від 168 до п’яти кіловатів. Частково на їх закупівлю виділили гроші з місцевого бюджету.

“В цілому вартість по генераторах становить шість мільйонів 300 тисяч гривень

Від листопада минулого року на котельнях Володимира для роботи генераторів використали пального на мільйон гривень, гроші виділили з міського бюджету “, – розповів директор комунального підприємства “Володимиртепло” Сергій Коба.

Нагадаємо, 12-січня комунальне підприємство «Володимиртепло» отримало ще два нові генератори «ERK Power» турецького виробництва, потужністю 30 і 37 кВт, які слугуватимуть для забезпечення електроенергією котелень міста.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця