<

Водоканал Нововолинська отримав від ООН два генератори

15:32 | 4.01.2024 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
535
/ коментарів 6

3 січня КП «Нововолинськводоканал» отримало два генератори від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН). Генератори передані в рамках програми підготовки до зими для забезпечення безперебійного водопостачання та водовідведення жителів Нововолинської громади та внутрішньопереміщеним особам.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці підприємства.

Один генератор, потужністю 24 кВт, забезпечуватиме електроенергією очисні споруди селища Благодатного. Інший генератор – потужністю 30 кВт – працюватиме на насосному обладнанні артезіанської свердловини одного з водозаборів. Пристрої такої потужності водоканал отримав уперше. До цього часу інші міжнародні організації передавали комунальному підприємству генератори потужністю 2,5, 6 та 90 кВт.

«Генератори нам дуже потрібні. Адже будь-які перебої з електропостачанням призводять до різкої зміни швидкості руху води, що піднімає осад у трубопроводах, а відтак – погіршується якість води. Гідравлічні удари спричиняють пошкодження певних ділянок мереж, чим створюють аварійні ситуації», – пояснює Богдан Мигович, начальник КП «Нововолинськводоканал» НМР.




коментарів: 6
  1. От, за свiтло грошикi закiнчаться, зiльете з буса солярку, то й буде мешканцям водичка!?!?

  2. вже навіть оон змилувалась і навіть генератори їм дала , а вони все одно знущаються з абонентів іржавою хлоркою з кранів та безпідставно завищеними тарифами..

    • оон то може і змилувались, але це не помішає нашим кабінетним баригам недоумкам підвищити ціну ше

  3. Вони користуються тим,що при військовому стані заборонені всілякі демонстрації та протести.Як закінчиться війна,відразу знизять тарифи…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота