<

Шахтарям Львівщини перерахували 35 мільйонів гривень на виплату зарплати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:28 | 26.03.2015 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Сьогодні, 26 березня, шахтарям Львівщини перерахували 35 млн грн. на виплату зарплати. 25 березня голова ЛОДА Олег Синютка взяв участь у засіданні Кабміну, на якому порушувалося питання заборгованості перед шахтарями Львівщини. Також Синютка зустрівся з прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком, повідомила прес-служба ЛОДА.

За попередньою домовленістю Олега Синютки з шахтарями, у Києві також відбулася зустріч делегатів профспілки шахтарів Львівщини з представниками міністерства енергетики та вугільної промисловості України, – пише ZAXID.NET

Нагадаємо, 23 березня голова Львівської ОДА зустрівся з шахтарями Львівщини щодо виплати боргів із зарплати. Під час зустрічі керівник Львівщини зазначив, що на погашення поточної заборгованості шахтарі отримають 35 мільйонів гривень. Окрім цього, під час зустрічі присутні домовилися, що до Києва разом з головою ОДА поїдуть представники шахтарів Львівщини.

Як повідомляв ZAXID.NET, 24 березня всі сім шахт ДП «Львіввугілля» зупинили роботу. А в Червонограді на площі Вічевій гірники вийшли на мітинг. Вони вимагали повністю погасити заборгованості із зарплати за січень до 26 березня (станом на 24 березня було виплачено лише 10 млн грн із 95 млн) і до 1 квітня – розрахунок за лютий. Крім цього, гірники вимагали припинити закриття шахт, а також наполягали на відставці міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця