<

Під Червоноградом активісти блокують вагони з російським вугіллям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:05 | 4.09.2019 / Новини / , , , /
Перегляди
9
/ коментарів 11

Уже третю добу у місті Соснівка Львівської області активісти блокують російські вагони з вугіллям.

Нагадаємо, що вагони помітили нещодавно на станції «Соснівка» біля Центральної збагачувальної фабрики «Червоноградська».

Як розповідають активісти, на станції станом на 23:00 4-го вересня перебуває 113 російських вагонів, але, згідно з їхньою інформацією, загалом повинно прибути близько тисячі.

Нагадаємо, що раніше «Львівську вугільну компанію» захопили рейдери. Під загрозою, як розповідали, опинилася робота і шахт Нововолинська. Рейдери здійснювали несанкціонований вивіз продукції.

Це перша партія вагонів, яка прибула на станцію в ніч з 1-го на 2-ге вересня. Російське вугілля чекало збагачення на фабриці, а куди мало піти далі – невідомо.

Проте миритися з фактом присутності російських вагонів на українській станції у час, коли в країні йде війна та гинуть захисники, активісти не стали. Відразу відреагували представники самооборони та громадської організації ветеранів АТО.

“Викликали слідчооперативну групу і СБУ. Зроблено заяви на адміністрацію президента, голову Львівської ОДА. Всі про це знають, про це знає уряд і Верховна Рада. Як до нас може прийти російське вугілля у той час, коли йде війна і гинуть наші воїни?”, – розповідає ветеран АТО Олександр Павленко.

На даний момент активісти в очікуванні відповідей і будь-яких дій зі сторони влади та правоохоронних органів.




коментарів: 11
  1. “Барига”, “Торгівля на крові?” – то тільки про Порошенка. Зеленському можна, получається?

    • кажуть, в Україні вугілля залишилося на два тиждні.. ти, Усер, шось там писав про “можемо купити де завгодно”, ну шо, купив ? бо скоро холодно стане..

  2. чому нововолинські шахтарі не їдуть в соснівку ? на бужанці все добре ? своє вугілля буде лежати на складі а руське буде заходити в україну ? де ті нововолинські псевдоактивісти – макарови гури … чи команда від волинця – не вмішуватись .покажіть свій патріотизм .МАКАРОВ , ГУРА – ДЕ ВИ ?

  3. Вагони анексуйте хай падлюкі знають!!!! Скількі вони заводів повивозили з України , а також металу повивозили, це вже наші вагони….

    • підтримую ! після такої акції в окупанта вмить зникне бажання щось привозити, і це безумовно буде перемога ! а соломи на всіх вистачить !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця