<

Відсутність продавців та соковита шаурма: у Нововолинську відкрили перший «М’ясомаркет»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:34 | 19.03.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
233
/ Коментарі відсутні

18-го березня у Нововолинську з’явився перший в місті гастробутик. Нова крамниця без продавців, зі смачною шаурмою та з унікальним підходом до обслуговування розташована на вулиці Шахтарській, 1. 

«М’ясомаркет» — це новий формат «сімейних магазинів біля дому» від компанії МХП, які відкриваються по Україні за системою франчайзингу. Цікаво, що розростатись мережа крамниць почала саме з Волині. Сучасні м’ясні магазини вже діють на території Луцька, Ковеля та Володимира-Волинського.

Маркет вражає дійсно великим вибором м’яса та супутніх товарів. Гостям пропонують такі позиції: курятину, свинину, телятину, індичку, м’ясо-ковбасні вироби, заморожені напівфабрикати, а ще молочні товари, бакалію, соуси та напої. Словом, у «М’ясомаркеті» є все необхідне, аби зібрати повний продуктовий кошик. Варто зазначити, що м’ясо тут завжди свіже: продукція постачається щодня.

Особливість крамниці – відсутність продавців. За турботу, гарний настрій та новий гастрономічний досвід покупців відповідають м’ясні сомельє – справжні експерти з м’яса, які охоче допомагають з вибором, радять приправи й соуси та залюбки діляться унікальними рецептами. До речі, за бажанням клієнта вони можуть замаринувати будь-який шматочок прямо на місці, щоб вдома потрібно було лише приготувати його зручним способом.

«Дуже сподобалась ідея з м’ясними сомельє! Такої концепції ще не зустрічала. Придбала на вечерю курячі гомілки, сомельє Олена підказала, як їх приготувати в духовці, аби отримати хрустку скоринку. Вдома буду експериментувати», – коментує відвідувачка магазину Тетяна. 

Родзинкою нового «М’ясомаркету» у Нововолинську є зона стріт-фуду, де готують донери та шаурму за унікальною рецептурою. У складі страв виключно якісне м’ясо, яке печеться на вертикальному грилі, свіжі овочі, зелень та авторські соуси від технологів МХП.  

«Шаурма з курочкою просто клас! Така соковита! Давно такої смакоти не куштував. Наступного разу спробую з креветками», – ділиться враженнями один із перших покупців Олексій.

Під час відкриття нового магазину гостей не залишили без подарунків. Перші 100 покупців за чек на суму від 99 грн отримали шаурму та напій Pepsi. Дітей потішили магнітними наборами «Веселі курчата», а всім, хто зробив покупку у крамниці 18-го березня, нарахували додаткові бали за програмою лояльності.

«М’ясомаркет» вже працює на повну та готовий приймати жителів Нововолинська. Завітайте й ви. Не забувайте про маски та рекомендації МОЗ”, – зазначають в магазині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця