<

Віцечемпіон України з автозвуку розповів про своє захоплення та реакцію нововолинців на автомобіль-концерт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 8.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1353
/ Коментарі відсутні

Назарій Ковальчук з Нововолинська – людина надзвичайно товаристська. Серед мешканців міста багато хто його знає та чув про хлопця. Назарій – затятий автомобіліст і любить модернізувати свої автівки. Одне із захоплень з’явилося нещодавно. Він просто купив батьку автомобіль та вирішив додати туди трохи звуку. Вийшло не зовсім трохи, а достатньо для того, щоб стати віцечемпіоном України з автозвуку сезону 2021.

Як розповідає Назарій Ковальчук, звук у машині – справа рук його друга Ореста Федюка з села Гійче Львівської області, який довгий час займається цим. Частина з аудіотехніки – це від нього подарунок. Коштують такі “забавки” – недешево. Проте, зазначає хлопець, вони приносять емоції людям і не шкодять здоров’ю, як наприклад алкоголь чи тютюн. Щоправда, і вухам треба давати відпочивати.

Читайте також: Мешканець Нововолинська став віцечемпіоном України з автозвуку та автотюнінгу

Їдучи в авто, Назарій “на повну” музику ніколи не вмикає. Скручує і до одинички позначку на програвачі, коли заїжджає на свою вулицю.

Слухати, як звучить автомобільний звук варто подалі від будинків, зазначає Назарій. Тому виїхали аж за місто, щоб нікого недільного ранку не розбудити.

Реакція людей на машину-концерт, що проїжджає повз, досить цікава, говорить автомобіліст. Дуже приємно бачити подив та захоплення в очах людей, а коли починають ще й підспівувати та підтанцьовувати, то додається до настрою.

Як розповідає Назарій, це його пробна машина для облаштування звуку і ще не завершений проект – “в басах повинен бути весь багажник”. А для багажу потрібно буде купити багажник на дах автомобіля. Основне, що гучне авто подобається батьку, розповідає Назарій БУГу.

Є в планах ще один грандіозний проект – “купити буса”, посміхається Назарій. Місця для аудіотехніки там набагато більше.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця