<

Розпочалися роботи з реконструкції відпочинкової зони біля озера у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:34 | 18.01.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
3405
/ коментарів 5

У Нововолинську на міському озері стартували роботи з облаштування зони відпочинку.

Про це розповів 18-го січня нардеп Ігор Гузь на зустрічі з міським головою Борисом Карпусем. Вони оглянули хід виконання робіт.

Нагадаємо, за сприяння нардепа Ігоря Гузя у 2021-му році на реконструкції території біля озера з держбюджету було виділено перші 1,5 мільйона гривень.

Роботи розпочнуть з зеленої зони, планують розширити стоянку та вирівняти територію. А далі до кінця року мають бути викладені бруківкою доріжки, встановлено освітлення, лавочки, смітники, зони барбекю та інтернет-зв’язок. Також робити передбачають встановлення туалету. На території встановлять відеокамери.

Наступним етапом реконструкції буде влаштування спортивних зон: волейбольного поля та баскетбольного майданчика. Тенісні столи будуть облаштувати та тренажери. Третій етап – облаштування пляжної зони, очищення озера.

“Хочу проінформувати мешканців громади, що ми стартуємо виконуючи спільну з Карпусом обіцянку по облаштуванню території біля міського озера. Роботи будуть виконуватися поетапно. Загальна вартість становитиме понад 20 мільйонів гривень. У цьому році сподіваюся з держбюджету будуть залучені ще додаткові кошти, щоб пришвидшити процес”, – зазначив Гузь.

Роботи втілюються після проведених кількох зустрічей з місцевими мешканцями, на яких обговорювали концепцію реконструкції відпочинкової зони. Також були залучені працівники виконкому, депутатський корпус.




коментарів: 5
  1. Шановний мер міста! На зустрічі з виборцями по вул гагаріна 19-21 23жовтня ми вам задали питання : 1. про виділення коштів і людино- одиниці для слідкування за могилами коло гаражів.старих могилках і на могилах на 2 шахті
    2. . упорядкування міських смітників
    Ваша шановна Іванна записала мій телефон але відповіді досі не отримали. Чи обіцяного три роки чекають? Чи збори в дворах проводились для того щоб отримати 6000 гривень на їх проведення і поставити галочку?
    Читаючи про благоустрій коло озера пройдіться 200метрів в напрямку монастиря і побачите що там робиться.зробіть фото на фоні і виставте …

  2. Це дуже круто Шкода тільки що знайдуться “люди” які будуть це руйнувати. Камери там обов’язково потрібні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця