<

Понад 314 тисяч гривень отримала шахта №1 “Нововолинська” за металобрухт у 2016 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:59 | 14.03.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
43
/ коментарі 4

Впродовж минулого 2016-го року за зданий металобрухт шахта №1 “Нововолинська” отримала понад 314 тисяч гривень.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” отримали документ, згідно якого упродовж минулого року з копальні було вивезено 70, 076 тон металобрухту, за які шахта отримала 314 тисяч 5 гривень. Для порівняння за шість місяців 2015-го року здали 78,359 тон за 253 643 гривень.

Застаріле обладнання з копальні здавали на “Укравтосплав”, ТзОВ “Промлит”, ТзОВ “Західна лінія”, ТзОВ “Дельта А”, ТзОВ “Механічно-ливарний завод”, ТзОВ “Компанія Дністер”.

Нагадаємо, що 2-го березня КАМАЗ з аркою, який їхав з шахти №1 «Нововолинська» у напрямку Червонограда, затримала поліція. Правоохоронці перевірили документи на здачу обладнання, допитали підозрюваних та склали протоколи.

Арочні кріплення везли на приватну фірму ТзОВ «Компанія Дністер» з прийому металобрухту.

Директор шахти №1 “Нововолинська” Андрій Пилипюк пояснив журналістам інтернет-видання “БУГ”, що арку здає у зв’язку з важким фінансовим становищем. Арочні кріплення везуть в Червоноград тому, що там вища ціна і вчасно розраховуються.




коментарів: 4
  1. Нехай краще Пилипюк прокоментує питання здачі не чорного металобрухту де спокійно до цифр директора можна додавати ще в три рази більше вивезеного металу з шахти, а людей більше цікавить питання кольорових металів-міді? Магніт – тона міді, електропідстанції чотири штуки. – по 300 кг. міді, кілометри електричних кабелів з технічного комплексу шахти, це також тони міді, електродвигуни різної модифікації, а мідь наскільки нам відомо вартує більше ста гривень за кілограм. І головне попередні деректори шахти різали арочне кріплення для здачі на металобрухт, для того щоб унеможливити подальше використання арки і ніхто з них не здавав арку в цілому вигляді. Якщо арка виїжджає з шахти не пошкоджена тобто порізана є підозра, що вона буде використана ще раз і ось чому Червоноград, бо там шахти, на які завозиться через сумнівну фірму, арка з шахти 1 по ціні 8-9 тисяч гривень комплект, а нам розказують про металобрухт ціна якого 5грн за кіло. Крадуть, а нам розказують байки про прозорість і чесність. Директор прикупив собі у 16-тому розі квартиру в той час коли заборгованість по зарплаті на шахті була три місяці, за які такі ши-ши Пилипюк купив квартиру? А нам показують сумнівну бумаженцію з порівняльного таблицею без підписів і печаток з сумнівними цифрами.
    Бу-га-га-га!!!!

  2. Не завадило б ще поряд засвітити таблицю , в якій відображено скільки він вкрав.
    СМІХОЛЮДНИК!!!
    Не директор копальні, а прямо сталевар біля горна.Вихваляються вивезеним металом, а не видобутим вугіллям.
    Цирк та клоунада!
    Більше нічого сказати…

    • товариш Пилип усі прекрасно розуміють що вкрадені гроші йдуть в кишеню особисто Вам з Мухомеджановым !! Рано чи пізно настане момент коли злодій сяде у в’язницю !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця