<

«Офіс Центр» у Нововолинську: все для офісу, навчання та творчості

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 28.07.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
118
/ Коментарі відсутні

Купити все й одразу, в одному місці та за хорошими цінами — це чудова можливість для нововолинців, яку можна реалізувати у мережі магазинів канцтоварів «Офіс Центр». Дитині до школи, студенту для навчання, працівникам для офісу, а художнику для творчості — асортимент товарів дійсно вражає.

«Офіс Центр», що знаходиться у ТЦ «Юджин» на другому поверсі може порадувати своїх покупців широким вибором якісних товарів.

Тут ви знайдете все необхідне:

  • ранці та рюкзаки для школярів, підлітків та дорослих;
  • товари для творчості: алмазна вишивка, розпис скла та кераміки, заготовки для декорування та розпису, набори для творчості, розпис тканин, фарби та контури для декору, найбільший вибір картин за номерами;
  • приладдя для школи та організації робочого місця;
  • шкільну паперову продукцію усіх цінових категорій та будь-яких форматів;
  • різноманітні дитячі дрібниці для дозвілля та хобі;
  • дитячу та художню літературу, книги для розвитку;
  • все для офісу (корпоративна закупка).

Окрім різноманітних пропозицій товару, в магазині постійно проводять розіграші подарунків, сертифікатів та діють ексклюзивні акції. А професійні продавці магазину «Офіс Центр» допоможуть підібрати та нададуть поради при виборі канцелярського приладдя.

Разом з благодійною організацією «Карітас» шість років поспіль в магазинах мережі проходить акція «Благородний вибір». Суть якої полягає у тому, що всі охочі подбати про потребуючих діток, можуть до 31-го липня принести у магазин свій старий рюкзак й обміняти його на новий із 15% знижкою.

Кожний покупець рюкзака отримає гарантований подарунок – ланчбокс, та стає учасником розіграшу подарункового сертифікату на 100 гривень. Переможців обирають щоп’ятниці.

Акція «Разом вигідніше», яка діє в магазині, допоможе зекономити на гуртовій закупівлі приладдя на групу чи клас. До 31-го липня на покупки від 10 позицій однакового товару надається 15% знижка.

Постійним клієнтам в магазині «Офіс Центр» запропонують накопичувальну карту. Бонуси з якої можна використати на наступну покупку. Також можна придбати подарунковий сертифікат на 1 000, 500, 250 та 100 гривень.

Доступна послуга – ксерокс. Найближчим часом з’явиться можливість друку документів з електронних носіїв. Замовити необхідний товар можна і на сайті, а забрати свою покупку в одному з магазинів мережі.

Адреса «Офіс Центр»: Нововолинськ, проспект Перемоги, ТЦ «Юджин», 2-поверх.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер