<

Очікували на автобус з важкими сумками: жителі Нововолинська обурені скасованим рейсом з дачного масиву «Прикордонник»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:54 | 30.08.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1897
/ коментарі 3

29-го серпня на зупинці дачного масиву «Прикордонник» у пасажирів виник конфлікт з водієм автобусу № 4, що о 17:30 повинен був здійснити рейс до 15-го мікрорайону у Нововолинську.

У спільноті Нововолинськ Інфо обурені пасажири поділились розповіддю про те, як відреагував водій на прохання людей поїхати в рейс.

Згідно з графіком, єдиний рейс з дачного масиву до 15-го мікрорайону здійснюється о 17:30. Зі слів пасажирів, коли маршрутний транспортний засіб прибув о 17:45, водій повідомив, що на місце призначення він не їде.

До цього часу на зупинці зібралося чимало людей, які очікували саме на цей рейс.

«На обурення людей шофер відповідав нецензурною лексикою, не зважаючи на те, що я була з 4-річним сином. М’яко кажучи, водій сказав, що йому «байдуже»», – розповіла у соціальній мережі пасажирка.

На прохання людей надати номер перевізника – водій відмовився.

«Люди, що очікували на рейс – це здебільшого пенсіонери, з дітьми та важкими сумками. Автобус повинен ходити згідно розкладу та завчасно повідомляти про зміну графіку», – пишуть обурені свідки події.




коментарів: 3
  1. Це характерна проблема всіх пасажирів, що користуються маршрутками в місті. Повністю відсутній контроль за розкладом руху з боку органів міської влади. На жодній зупинці немає номеру контрольного телефону по якому можна оперативно повідомити про порушення відправлень рейсів маршруток. Невже так важко організувати дієвий контроль, організувати номер контролю руху маршруток? Я вже не говорю про трекінгову систему контролю. Коли нарешті влада займеться цими питаннями? Невже немає сміливості? А може немає бажання?

  2. Нагадав мені одного з минулих співробітників якого погнали як собаку з роботи, теж часто казав що йому все пох та він ні від кого не залежить) правда на погрузчику їздив:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер