<

У Волинському ТЦК – конфлікт: побилися два начальники

09:16 | 14.03.2024 / Новини / , /
Перегляди
2110
/ коментарі 3

У Волинському ТЦК побилися поміж собою начальник обласного територіального центру комплектування Михайло Близнюк та виконуючий обов’язки начальника Луцького ОМТЦК та СП Олександр Фурман. Бійка сталася в приміщенні центру Комплектування 12-го березня, приблизно о 18 годині. 

Що не поділили між собою головні мобілізатори області, з’ясовували журналісти ТРК Аверс, пише ВСН.

Відомо, що є заява у поліцію від Олександра Фурмана, очільника Луцького РТЦК. 

Опісля бійки у приміщенні ТЦК працювали працівники ДБР. 

Відомо, що Фурмана побили у службовому приміщенні. Він обвинуватив Близнюка у тому, що той зацідив йому в обличчя та вдарив у груди. Окрім поліції, він звернувся до лікарні. Його госпіталізували у відділення травматології. 

У пресслужбі Волинської ТЦК та СВ повідомили, що коментарів з приводу подій навколо ситуації, що склалася, надати не можуть, оскільки це перешкоджатиме досудовому розслідуванню.

«Однак доводимо до Вашого відома, що слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м.Львові внесено відомості до ЄРДР про початок досудового розслідування, а також встановлюються всі обставини події в рамках вказаного розслідування.  Запевняємо, що з нашої сторони виявлено повне сприяння у досудовому розслідуванні», – наголосили у коментарі.




коментарів: 3
  1. на передок шо одну падаль шо іншу. це вони такі сміливі поки в кабінетах під “шафэ”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота