<

Мешканцям Володимирської громади роз’яснили, як оплатити проїзд в громадському транспорті на приміських маршрутах

11:43 | 26.09.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1759
/ коментарі 3

На приміських маршрутах у Володимирі діє система Вхід-Вихід. Отож, для оплати проїзду на приміських маршрутах в онлайн режимі при посадці в автобус необхідно прикласти носій оплати (транспортна картка, QR з мобільного додатка) до валідатора.

На екрані валідатора має бути годинник, повідомляють на сайті міста.

Жителів просять звернути увагу – якщо на екрані висвітлюється сповіщення про обробку операції попереднього пасажира – носій оплати не прикладати!

Після зчитування носія оплати на екрані валідатора буде відображено суму, що блокується з балансу. При виході з транспорту необхідно знову прикласти носій оплати (транспортна картка, QR з мобільного додатка) до валідатора. На екрані валідатора буде відображено суму, що спишеться з балансу як оплата за проїзд.

Наголошують, що це не друге списання коштів. Адже сума, що блокується на вході, при здійсненні операції розщеплюється на оплату за проїзд, яку ви бачите на екрані, і на суму, що повертається вам на баланс.

Для оплати проїзду на приміських маршрутах в офлайн режимі при посадці в автобус необхідно прикласти носій оплати (транспортна картка, QR з мобільного додатка) до валідатора, коли на його екрані висвічується годинник. Знову ж таки, якщо на екрані є сповіщення про обробку операції попереднього пасажира, то носій оплати прикладати не потрібно.

Після прочитання носія оплати на екрані валідатора буде відображено сповіщення про успішність операції. При виході після повторного прочитання носія оплати на екрані валідатора також буде сповіщення про успішність операції.




коментарів: 3
    • А комутатор мати треба перед тим як прикладати до валідатора? Чи просто nfc модуль активувати через роумінг? :)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота