<

Магазин «Family Тісто» у Нововолинську дарує знижки та розігрує бокс з продукцією до дня народження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:45 | 13.09.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2570
/ Коментарі відсутні

15-го вересня магазин з виготовлення домашніх напівфабрикатів «Family Тісто», що знаходиться у Нововолинську за адресою проспект Дружби, 10 святкує першу річницю після відкриття. З нагоди дня народження для відвідувачів підготували знижки та цікавий розіграш.

На знак вдячності клієнтам та з нагоди свята 14, 15 та 16-го вересня у магазині діятиме знижка 10% на весь асортимент товарів власного виробництва. Також розігруватимуть великий бокс з продукцією. Для цього у покупців збиратимуть чеки, на яких вони залишать номер телефону. Щасливого переможця оберуть 16-го вересня.

Власники «Family Тісто», вдячні клієнтам за довіру та обіцяють і надалі тішити споживачів смачною та якісною продукцією домашньої кухні.

Нагадаємо «Family Тісто», пропонує різноманітний асортимент напівфабрикатів власного виробництва, виготовлених лише з якісних продуктів. Це і вареники та пельмені, млинці та чебуреки з різноманітними начинками, котлети, голубці, сирники, ковбаси, шашлик та ін. За процесом виробництва, який відбувається за прозорим склом, можуть спостерігати усі покупці.

Приємним бонусом є те, що можна замовити доставку за номером телефону 068 734 24 12. Від 3 кг – безкоштовно. Працює магазин у Нововолинську за приміщенням колишнього виконкому щоденно з 9:00 до 21:00.

До слова, у Володимирі по вулиці Ковельській, 181 також працює магазин від мережі «Family Тісто». На досягнутому власники не зупиняються і вже скоро в Нововолинську відбудеться відкриття нового фуд маркету, де буде представлена їхня продукція.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця