<

Комп’ютерний клас, техніку, спортивний інвентар отримали школи в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:02 | 30.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Нововолинські школи з коштів держбюджету отримали необхідні для навчального процесу оргтехніку, спортінвертар та меблі.

На потреби закладів були спрямовані кошти державної субвенції на соціально-економічний розвиток за сприяння народного депутата Ігоря Гузя. 26-го вересня помічники парламентаря Андрій Бокоч, Вололимир Шаповал та Олександра Струбицька відвідали школи.

Керівники установ показали отримане та розповіли, чого не вистачає для повноцінного навчального процесу.

Зокрема в школі №6 з’явилися три принтери та три телевізори для початкової ланки освіти. Сума субвенції – 77, 5 тисяч гривень. Також у 2019 році на потреби хімкласу пішло 190 тисяч гривень.

На зустрічах колективу школи з нардепом просили і кошти на ремонт спортивної зали в підвалі. 100 тисяч гривень надійшло, однак їх ще не освоїли. Ремонт не розпочався, а гроші можуть повернутися назад до державної казни.

Нещодавно призначений директор школи №6 Роман Івановський розповів помічникам парламентаря, що ремонту потребує й інший спортзал школи, де тече стеля. У ході розмови обговорили можливість спрямування виділених 100 тисяч на ремонтні роботи. Однак розподіляє кошти вже між закладами освіти міська влада. Тому чи використають виділені кошти до кінця року, поки що залишається питанням.

Школа №7 отримала техніку та нові парти. На суму 77, 5 тисяч гривень закупили ноутбук, три телевізори, мультимедійний проектор, клавіатури та мишки.

Посприяти виділенню коштів у сумі 25 тисяч гривень на меблі просили в нардепа Гузя батьки учнів класу. Нові парти регулюються по висоті, тому дітям зручно сидіти. Однак закупити для всіх – не вистачило грошей. Помічник нардепа Андрій Бокоч зауважив, що можна було просити більше, але коли вже склалася така ситуація, необхідно пошукати шляхи придбати парти для всіх учнів.

Нововолинській ліцей №8 (гімназія) за кошти соцеконому отримав 10 комп’ютерів для облаштування компкласу на суму 77, 7 тисяч гривень. У школі з’явився відеонагляд двору. Спрямували 25 тисяч гривень і закупили дві камери спостереження.

На 77, 5 тисяч школі придбали спортивний інвентар.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер