<

Нардеп від 19-го округу пояснив чому проголосував проти «антидискримінаційної» поправки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:57 | 12.11.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Нардеп Ігор Гузь вважає, що в Україні «штучно піднімають проблему «захисту» сексуальних меншин», тому не голосував за поправку до Кодексу законів про працю із закріпленням норми про заборону їх дискримінації.

Про це він розповів повідомив у коментарі ВАР 12-го листопада.

Нагадаємо, депутати Верховної Ради України з п’ятої спроби проголосували за зміни до Кодексу законів про працю щодо протидії дискримінації.

З волинських нардепів кнопку «За» під час останнього голосування натиснув лише Юрій Савчук.

Ігор Гузь голосував проти, напроти прізвища Ігоря Лапіна в результатах стоїть позначка «відсутній».

Степан Івахів і Сергій Мартиняк не голосували.

Гузь відзначив, що в ЄС є країни із «особливим» ставленням до цього питання, які комфортно себе почувають в європейській спільноті: «Я проголосував за всі закони які стосуються «безвізового режиму». Окрім того, голосував у першому читанні за нову редакцію Трудового кодексу, але за поправки, де нас змушують штучно піднімати тему «захисту» сексуальних меншин, голосувати не буду. У нас в країні такої проблеми немає!»

«Я глибоко переконаний, що в подальшому можна обійтися без таких акцентів. Є країни Східної Європи, такі як Польща та Литва, які мають своє «особливе» і в чомусь протилежне офіційному Брюселю ставлення до проблем сексуальних меншин, але вже майже десять років є країнами з членством у ЄС. З моєї точки зору, цей шлях повинна обрати і Україна», – додає нардеп.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця