<

[ОНОВЛЕНО] На Волині зустріли тіла двох військовослужбовців, загиблих на Сході

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 12.12.2019 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

12-го грудня біля 18:00 колона з десятків автомобілів зустріла на Волині тіла військовослужбовців з Рожищенського району Сергія Сироту та Андрія Войтовича, які загинули 9 грудня. Від Цуманського перехрестя траурний кортеж вирушив до Луцька.

Cеред присутніх були Автомайдан, Спілка воїнів АТО, побратими, депутати, а також волонтери, зокрема представники волонтерського центру «Серце патріота», – зазначають Волинські Новини.

Войтович Андрій Володимирович (1990 р.н.), уродженець села Квітневе Рожищенського району, та Сирота Сергій Миколайович (1997 р.н.), який до призову був зареєстрований в селі Щурин Рожищенського району загинули при виконанні бойового завдання, підірвавшись на вибуховому пристрої.

Зазначимо, що сьогодні поховати захисників не встигнуть, тож похорони відбудуться завтра. 13 грудня об 11:00 похорон запланували у селі Квітневе, о 13:00 – у селі Щурин.

Зустріти траурний кортеж із тілами воїнів-земляків приїхали побратими, волонтери, священники й просто небайдужі та вдячні за мир волиняни,- додає Волиньпост.

Молитву за упокій душі загиблих українських воїнів на Театральному майдані звершив головний військовий капелан Волинської єпархії УПЦ КП Михайло Бучак.

Лучани із квітами та лампадками прийшли попрощатися із воїнами-волинянами. Далі ж траурний кортеж вирушив у Рожищенський район, де загиблих чекають рідні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя