<

У 14 бригаді діє мобільна стоматологія

18:45 | 21.03.2024 / Новини / /
Перегляди
185
/ Коментарі відсутні

Князівські воїни щиро посміхаються, коли знищують ворожу навалу. Ця посмішка часто сяє на обличчях побратимів. А турбується про здоров’я та міць зубів у бригаді Олександр – професійний лікар-стоматолог.

Найсучасніше нове обладнання дозволяє в мобільній стоматології робити дива. Він особисто брав участь у виборі обладнання – тому впевнений в ньому на всі 100%, – розповідають у 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого. 

Олександр не ставить звичайні пломби – тільки якісні фотополімерні. В екстрених випадках може і видалити зуб, втім надає перевагу лікуванню. Знає, як це робити якісно, і все необхідне для цього є, навіть рентген.

Медик жартує, що сам побоюється ходити до стоматолога, але зауважує, що це треба робити завчасно.

«Хоча б раз на пів року з’явитися у лікаря, не затягувати до болю. Розумію, що кожен звик у себе вдома до якогось певного фахівця, але в нашій стоматології ми зробимо все на вищому рівні!», – каже він.

Допомагає Олександру асистент. Також у команді є водій. Те, що стоматологія мобільна – велика перевага у багатьох сенсах.

Потрапити до стоматолога може будь-який військовослужбовець бригади. Для цього йому потрібно звернутися до медика свого підрозділу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця