<

[ОНОВЛЕНО] На Сході загинули троє військовослужбовців 14-ої бригади, двоє з Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:11 | 10.12.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На Сході неподалік села Золотого 9-го грудня, загинули двоє волинян, ще один загиблий – з Рівненщини. Всі чоловіки – військовослужбовці 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Про це у вівторок, 10-го грудня, повідомив голова ОДА Юрій Погуляйко, – передає Волиньпост.

Під час переміщення на позиціях в межах взводного опорного пункту від підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військових. Двоє із них – з Волині.

Імена Героїв: 

  • Молодший сержант Войтович Андрій Володимирович (1990 р.н.), який до призову був зареєстрований у Луцьку. 
  • Молодший сержант Віктор Пруський, 1970 року народження з Рівненщини.
  • Старший солдат  Сирота Сергій Миколайович (1997 р.н.), який до призову був зареєстрований в селі Щурин Рожищенського району.

“Слів немає. Не існує слів, аби висловити наш біль… Є тільки горе, неосяжне чорне горе… І пекуче прагнення помсти – найменше, що можна зробити…Спочивайте з миром, браття!”, – йдеться на сторінці у фейсбук 14-ої ОМБр, що дислокується у Володимирі-Волинськом.

Варто додати, що у Рожищенському районі оголосили чотириденний день жалоби, адже загиблі, Сергій Сирота та Андрій Войтович, проживали в селах Щурин та Квітневе Рожищенського району.

Відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації, 10, 11, 12, 13 грудня 2019 року в Рожищенському районі оголосили днями жалоби, повідомляє Рожищенська міська рада, – передає Волиньпост.

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя