<

У Нововолинську обрали нового керівника Волинського теркому профспілки працівників вугільної промисловості

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:20 | 11.12.2019 / Любомль / /
Перегляди
39
/ коментарі 2

Новообраним керівником Волинського теркому профспілки працівників вугільної промисловості став Роман Юзефович, який до цього обіймав посаду голови первинної профспілки шахти № 10 «Нововолинськ».

Його кандидатуру присутні підтримали одноголосно 6-го грудня під час звітно-виборчої конференції Волинської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості України, яка відбулася у приміщенні ДП «Волиньвугілля», – йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

Голова Волинського теркому профспілки працівників вугільної промисловості Юрій Калістратов прозвітувіав про роботу профспілки за останні 5 років, акцентував увагу на сьогоденні вугледобувних підприємств, зупинився на основних проблемах галузі. Подякував членам профспілкових організацій за співпрацю та повідомив, що у зв’язку із погіршенням стану здоров’я, складає повноваження голови.

«Зараз ситуація тут – критична. Зменшилась виробнича потужність шахт. Гірники змушенні працювати на старому аварійному обладнанні. На покращення технічного стану копалень необхідно майже 3 мільйони гривень. У «підвішеному стані» – майбутнє шахті №10 «Нововолинська», – зауважив Калістратов.




коментарів: 2
  1. То вже нічого не дасть. То вже повний плінтус. Скільки б дяді і тьоті , що на фотці, розумні обличчя не робили та оченята не п’ялили .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа