<

Мешканець Іваничівської громади «добивається» виділення земельної ділянки на пасовищі: депутати проти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 2.02.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
1373
/ Коментарі відсутні

Житель Іваничівської громади хоче отримати земельну ділянку, але наразі там місцеве пасовище, на якому жителі випасають худобу. Селищна рада стала на захист людей  і відмовила заявнику. Тоді той звернувся до суду.

Про це під час пленарного засідання депутатів селищної ради, яке відбулося 29-го січня, повідомив секретар ради Володимир Сарабуна.

Мешканець села Мишів Віктор Дрозд прагне отримати земельну ділянку. І подав відповідні документи щодо відведення йому земельної ділянки у власність та постійне користування для ведення особистого селянського господарства із земель селищної ради.

Вивчаючи це питання, депутати, які входять у земельну комісію, з’ясували, що земля, на яку претендує Дрозд, знаходиться на пасовищі, на якому жителі села випасають свою худобу.

Опісля надійшло звернення від мешканців Мишева, які просили не віддавати цю землю нікому й зберегти там пасовище. Люди бідкалися: якщо цю ділянку роздадуть на паї, то їм ніде буде випасати свою худобу. Тоді на сесії депутати стали на сторону людей і не віддали Дрозду цю земельну ділянку.

Однак чоловік вирішив не здаватись і таки добитися свого. Він подав на селищну раду до суду і той зобов’язав керівництво громади ще раз винести це питання на сесію.

Відтак депутати вдруге розглянули можливість виділення землі заявнику. І майже усі вони знову утрималися й рішення не прийняли.

Читайте також:

«Для нас – це єдиний спосіб заробітку»: жителі трьох вулиць Іванич прагнуть зберегти місцеве пасовисько




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця