<

В Іваничах відкрили «банк одягу» для тих, кому потрібна допомога

19:19 | 15.03.2024 / Іваничі / , , /
Перегляди
929
/ 1 коментар

В Іваничах створили «Банк одягу» для малозабезпечених верств населення. Він функціонує в центрі надання соціальних послуг.

Отримати одяг та взуття можуть мешканці громади, які перебувають у складних життєвих обставинах, мають інвалідність, безробітні, постраждалі в катастрофах чи під час стихійного лиха, захворілі, які мають на утриманні неповнолітніх дітей чи дітей-інвалідів, а також жителі похилого віку.

У «банку» є чимало чоловічого, жіночого та дитячого одягу, постіль та текстиль. Нещодавно сюди надійшла гуманітарна допомога від Іваничівського районного благодійного фонду «Незабудка».

«Банк одягу» працює на базі відділення організації надання адресної допомоги Центру соціальних послуг. Вживані речі та одяг тут можна отримати безкоштовно.

Окрім цього, у відділенні функціонує пункт прокату, у якому місцеві мешканці можуть отримати у тимчасове користування технічні та інші засоби реабілітації. В наявності є інвалідні візки, ходунки (з колесами) туалетні стільці, підлокітники, милиці. Послуги з прокату надаються безкоштовно тим жителям громади, які звернулися до пункту прокату й уклали відповідний договір.




один коментар
  1. томашевська вже затарилась? тому чортові в спідниці завжди всього треба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця