<

Для потреб ліцеїстів у Павлівській громаді закупили спортінвентар

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:36 | 5.04.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

За сприяння народного депутата Ігоря Гузя у співпраці з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» для Ліцею імені Сергія Дармофала у селі Колона Павлівської громади придбали тенісний стіл, ракетки і сітку для нього, а також спортивні мати.

Оглянули закуплене приладдя – помічник парламентаря, депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч та керівниця приймальні депутата у Нововолинську Олександра Струбицька, – повідомляють на сторінці Ігоря Гузя у фейсбуці.

Директор освітнього закладу Василь Іллюшко розповів, що поблизу ліцею облаштували новий сучасний спортмайданчик. Але у самій школі немає спортивного залу:

«Ми виділили два окремих приміщення – класні кімнати: в одній встановили тенісний стіл, а в іншій – поклали мати. У школі навчається 130 діток і всі вони мають можливість займатися у цих залах, особливо в холодну пору року. Дуже задоволені придбаним інвентарем і дякуємо парламентареві, що відреагував на наше звернення. Ще у 2018 році за його сприяння в школу закупили комп’ютерний клас за кошти держбюджету».

А загалом у селі Колона за підтримки Ігоря Гузя також облаштували дитячий майданчик та реконструювали мережу вуличного освітлення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер