<

«Бережи здоров’я змолоду»: артистки Павлівської громади зняли жартівливий батл до Всесвітнього дня здоров’я

17:01 | 9.04.2024 / Іваничі / , , , , , /
Перегляди
1355
/ Коментарі відсутні

Артистки села Завидів Павлівської громади до Всесвітнього дня здоров’я відзняли та опублікували жартівливу мінівиставу «Бережи здоров’я змолоду».

У відеовиставі талановиті місцеві актриси продемонстрували спортивний батл двох поколінь: бабусь і молодиць. Результат поєдинку дивує: адже старші жіночки легко «втерли носа» молодшим. Усе це показали в жартівливій, навіть іронічній формі.

Як розповіла у коментарі БУГу директорка будинку культури села Завидів, організаторка постановки Наталія Редько, у цій виставі іронічно зобразили спортивне протистояння двох поколінь, щоб спонукати молодь займатися спортом та слідкувати за своїм здоров’ям.

“Участь в цій постановці брали: Наталія Редько, Ірина Бичек, Марія Бучак, Оксана Денисюк, Людмила Панасюк, Алла Резун, Галина Гринчак, Софія Дацюк та Наталія Гринь. Розробка сценарію, підготовка реквізиту – колективна робота всіх учасників. У цій виставі ми іронічно зобразили спортивне протистояння двох поколінь, щоб спонукати молодь займатися спортом та слідкувати за своїм здоров’ям. Це й актуалізували у назві “Бережи здоров’я змолоду”, – зазначила Наталія Редько.

За її словами, підготовка і власне зйомка відео зайняла лише 2-3 години часу.

До слова, талановиті мешканці Завидова регулярно долучаються до відзначення усіх державних і релігійних свят. І ця їхня постановка – одна із сотень не менш цікавих і захопливих їхніх вистав, які можна переглянути на офіційній сторінці Будинку культури села Завидова у фейсбуці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок