<

Павлівська громада придбає для військових тепловізор та засоби РЕБ

20:42 | 5.04.2024 / Іваничі / , , , , , , /
Перегляди
103
/ Коментарі відсутні

Павлівська громада хоче купити для військових частин ЗСУ тепловізор та портативний радіоелектронний засіб протидії безпілотним літальним апаратам. Для цього з місцевого бюджету виділили 236 тисяч гривень. Процедура тендерних закупівель вже почалась.

Про аукціони оголосили на сайті державних закупівель Прозоро. Організовує торги Павлівська сільська рада.

Тендерні процедури вже почались. Наразі триває період уточнень. Подати свої пропозиції усі охочі можуть з 1-го по 9-те квітня. І вже 9-го квітня проведуть аукціони, на яких визначать, у кого саме придбають спецтехніку.

Як зазначають на сторінці в Прозоро за тепловізор iRay Xeye 2 E6 Pro V3 селищна рада готова заплатити 116 тисяч гривень, а за портативний радіоелектронний засіб протидії безпілотним літальним апаратам КВЕРТУС AD COUNTER FPV з акумуляторною батареєю – 120 тисяч гривень.

Згідно умов закупівлі, обидва спецзасоби повинні бути новим та такими, що не були у використанні. А також тара або упаковка виробника повинна повністю захищати товар від пошкоджень під час транспортування та зберігання.

Тепловізор та портативний радіоелектронний засіб протидії безпілотним літальним апаратам купують з метою матеріально-технічного забезпечення військових частин Збройних Сил України за їх запитом. Тому вони мають відповідати їхнім вимогам та потребам.

Спецзасоби планують придбати до 30-го квітня.

Нагадаємо, мешканці Павлівської громади та її очільник регулярно допомагають ЗСУ: збирають кошти, організовують благодійні заходи, купують необхідні бійцям речі та спецобладнання: антидронові РЕБ установки, Starlink, квадрокоптери, радіостанції, генератори, протиланцентні сітки для дронів та чимало іншого, а також плетуть маскувальні сітки, готують і передають домашні смаколики. А в лютому волонтер з Іванич Ігор Маковський у співпраці з очільником Павлівської громади Андрієм Сапожником відвезли військовим на фронт автомобіль.

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок