<

Очільник Павлівської громади з іваничівським волонтером відвезли військовим на фронт автомобіль

20:19 | 27.02.2024 / Іваничі / , , , /
Перегляди
498
/ Коментарі відсутні

Голова Павлівської громади Андрій Сапожник, його заступник Сергій Фіть та волонтер з Іванич Ігор Маковський відвезли автомобіль військовим на передову.

Автівку отримали військовослужбовці 417 окремого стрілецького батальйону 127 бригади, які наразі виконують бойові завдання на Запорізькому напрямку. Саме у цій бригаді служать чимало жителів громади. Вони звернулись до сільради за допомогою в придбанні вкрай необхідного їм автомобіля.

І завдяки небайдужим жителям Павлівської громади, вагомому внеску польської фірми “S-Log та РТС” та фінансовій допомозі директора МБФ “Загін Небайдужих” Олександру Фінеру вдалось придбати автомобіль “Nissan x-trail”.

Як повідомили БУГу, автомобіль пройшов повне технічне обслуговування та був пофарбований. Тож тепер бійці зможуть ефективніше знищувати ворога та евакуйовувати поранених з небезпечної зони.

Працівники сільської ради та приватні підприємці заповнили транспортний засіб різноманітними смаколиками, аби військові могли, посмакувавши домашніх страв, поринути у теплі спогади про рідні домівки.

Відвезли автівку бійцям очільник громади Андрій Сапожник і його заступник Сергій Фіть разом з волонтером Ігорем Маковським, з яким вони давно співпрацюють, об’єднуючи зусилля в допомозі військовим.

Очільники сільради поспілкувались з військовослужбовцями, подякували за захист рідної країни, їх сміливість і відвагу в боротьбі з окупантами, а також поцікавились їхніми проблемами та потребами й запевнили, що надалі будуть їм допомагати в наближенні перемоги.

Окрім цього, Андрій Сапожник вдячний усім, хто допоміг придбати автівку.

“Дякую Михайлу Стасюку та Володимиру Дацюку за ремонт авто, керівникам агрофірми «Луга Нова», ТзОВ «П’ятидні» та ТОВ «Порицьке» за допомогу в транспортних витратах. Дякуємо Ігорю Маковському за співпрацю та супровід в дорозі”, – зазначив голова громади.

Зауважимо, що мешканці Павлівської громади та її очільник регулярно допомагають ЗСУ: збирають кошти, організовують благодійні заходи, купують необхідні бійцям речі та спецобладнання, готують і передають домашні смаколики і зупинятись на цьому не збираються, а й надалі підтримуватимуть військових і докладатимуть максимум зусиль, аби перемога настала якнайшвидше.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця