<

Павлівська громада придбала для військових квадрокоптери, радіостанції, генератори та протиланцентні сітки для дронів

09:45 | 28.02.2024 / Іваничі / , , /
Перегляди
202
/ Коментарі відсутні

Жителі та керівництво Павлівської громади передали військовим три квадрокоптери Mavik, генератори та протиланцентні сітки для дронів.

Так, за кошти місцевого бюджету і внесків небайдужих жителів громади для військовослужбовців ЗСУ придбали три квадрокоптери Mavik та протиланцентні сітки для дронів. 27-го лютого голова Павлівської громади Андрій Сапожник та його заступник Сергій Фіть передали спецобладнання військовим.

Окрім цього, кілька днів тому, завдяки працівникам Павлівської сільради та сільському голові, військовослужбовці 2-го стрілецького батальйону отримали генератори та рідину до них.

Також голова громади передав військовослужбовцям батальйону розмінування військової частини Т0910 вкрай потрібну на фронті техніку – 8 радіостанцій. Їх вдалося придбати завдяки фінансовій підтримці працівників сільської ради та благодійного фонду «Сучасна Україна», а також коштом, зібраними на благодійному заході «Колядуємо та щедруємо усі: і дорослі, і малі», який відбувся в Павлівці 8-го січня. Нагадаємо, тоді вдалося зібрати понад 90 тисяч гривень.

До слова, у січні волонтер з Іванич Ігор Маковський у співпраці з очільником Павлівської громади Андрієм Сапожником придбав антидроновий комплекс про який просив військовий з Павлівської громади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця