<

Волонтер з Іванич за місяць передав військовим на передову чотири автомобілі та антидроновий комплекс

21:17 | 19.01.2024 / Іваничі / , , , /
Перегляди
1404
/ 1 коментар

Волонтер з Іванич Ігор Маковський завдяки донатам небайдужих за місяць придбав і передав військовим на передову чотири автівки та антидроновий комплекс. А наразі оголосив ще один масштабний збір коштів на антидронову рушницю.

Ігор Маковський практично з перших днів війни волонтерить: збирає кошти, купує та самотужки відвозить на передову необхідне для бійців спецобладнання. Військові, а особливо місцеві, вже добре його знають. Тому за потреби звертаються до нього по допомогу. Зазвичай, це дрони, генератори, двигуни, старлінки та автомобілі. Тобто щось значне і потужне, яке коштує декілька десятків тисяч гривень.

Ігор намагається не відмовляти нікому. Адже на передовій він — частий гість, бо їздить туди кілька разів на місяць. Відтак, про потреби військових знає дуже добре – бачить все на власні очі. А тому прекрасно розуміє, що спецобладнання, про яке просять бійці, не просто допомагає виконувати бойові завдання, але й рятує їхні життя.

Так, нещодавно до Ігоря звернулась військова Тетяна Волинець, родом з Іваничівщини, яка служить в ЗСУ на Купʼянському напрямку. Їй та її побратимам зі 115-ї бригади був вкрай потрібен автомобіль для вирішення завдань.

За два тижні Маковський зібрав понад 40 тисяч гривень, привіз з-за кордону необхідну автівку та відремонтував її. Вже найближчими днями Ігор відвезе її на передову.

Наприкінці грудня волонтер привіз з Германії пікап для бійців 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, обладнав його до потреб війських й передав, як то кажуть, з рук в руки. Вийшов дуже потрібний новорічний подарунок нашим відважним Героям.

Загалом за останній місяць Ігор Маковський передав на передову чотири автомобілі. Два з них, допоміг купити благодійний фонд «Віримо в Україну».

А тиждень тому Ігор придбав антидроновий комплекс про який просив військовий, який є мешканцем Павлівської громади. Спецобладнання вдалося придбати завдяки співпраці з очільником Павлівської громади Андрієм Сапожником.

Окрім цього, Ігор Маковський співпрацює з “Новою поштою”. І часто відправляє чималі посилки з безліччю усього необхідного військовим з її допомогою. Дрони камікадзе, двигуни та все інше відправляти безкоштовно “Новою поштою” допомагає фонд “БО БФ Новопоміч”.

Також Ігор організував співпрацю з військовими таким способом, що вони висилають, наприклад, несправні двигуни від автомобілів, волонтер їх тут ремонтує і повертає їх назад.

Наразі Маковський оголосив масштабний збір коштів на ще один антидроновий комплекс, який допоможе врятувати життя військових. Цього разу для бійців княжої 14-ї бригади.

“Ворог засипає дронами наших бійців. Тому оголошуємо збір на антидроновий комплекс для захисту наших воїнів”, – наголосив Маковський.

Долучитись до збору коштів і допомогти врятувати життя наших Героїв може кожен охочий.

Кошти можна надіслати на монобанку або банківську картку:




один коментар
  1. Ігор, продай на аукціоні томашевську, або Притула нехай це зробить. може на яке колесо хватить

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця