<

«Колядуємо та щедруємо усі»: в Павлівці відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ

09:43 | 10.01.2024 / Іваничі / , , , /
Перегляди
412
/ Коментарі відсутні

8-го січня в Павлівці відбувся мистецький благодійний захід «Колядуємо та щедруємо усі: і дорослі, і малі!», під час якого збирали кошти на потреби батальйону розмінування 710 бригади охорони Держспецтрансслужби.

На святковий захід зібралося чимало жителів Павлівської та сусідніх громад. Своїми виступами, зворушливими колядками, щедрівками та щирими віншуваннями присутніх потішили творчі аматорські колективи та солісти Павлівської громади, учні та студенти місцевих навчальних закладів. Однак родзинкою концерту стали виступи духового квартету, солістів та хору Львівського оперного театру імені Соломії Крушельницької.

Також цього дня в приміщені Павлівського ліцею відбулись спортивні змагання з волейболу, турніри з шашок і шахів. За перемогу завзято боролись не лише мешканці Павлівської громади, а й військовослужбовці батальйону розмінування 710 бригади охорони Держспецтрансслужби. Переможці та учасники були відзначені цінними призами, медалями й подякам Павлівської сільської ради.

Окрім цього просто неба відбувся ярмарок, на якому усі охочі могли почастуватися різдвяними смаколиками – пампухами, узваром, кулешем, запашною юшкою та глінтвейном. Усі виручені кошти також направили на підтримку бійців.

Військові представили зразки вибухонебезпечних предметів, ворожих мін, ракет, знешкоджених і вилучених саперами на деокупованих територіях країни. Інструктори розповіли глядачам про небезпеку, яку представлять дані знахідки й правила поведінки при їх виявленні.

Під час благодійної акції відбувся розіграш безпрограшної лотереї. Лотами стала продукція місцевих підприємців та підприємств, фрукти, овочі, грошові сертифікати, а також запрошення для родини у Львівські заклади культури – театр опери й балету імені Соломії Крушельницької, театри імені Марії Заньковецької та Лесі Українки, філармонію та Львівський музей історії релігії.

Як повідомили БУГу організатори заходу, наразі триває підрахунок зібраних коштів, а також грошей, що їх доброчинці перераховували у благодійний фонд “Сучасна Україна”, який своєю чергою подвоїть зібрану суму.

Всі кошти будуть спрямовані на придбання засобів зв’язку, транспортних засобів для підрозділів, які займаються розмінуванням на деокупованих територіях України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота