<

37 хворих на ковід мешканців Нововолинської громади перебуває в Іваничівській лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:50 | 2.04.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
20
/ 1 коментар

В Іваничівській лікарні більшість захворілих на коронавірус – жителі Нововолинської громади. Із ста виділених для ковідних пацієнтів у медзакладі ліжкомість, вільними станом на 14:30 2-го квітня є лише 35.

Наразі у відділеннях медзакладу перебуває 65 хворих на коронавірус. З них 37 – це жителі Нововолинської громади. З них 6 зараз знаходяться в реанімації, ще 31 людина – в інфекційному і терапевтичному відділеннях.

Нагадаємо, що відділення реанімації у Нововолинській ЦМЛ було майже повністю заповнене хворими коронавірусом станом на 30-те березня. Саме тому людей везуть і в Іваничі.

За словами директора КНП «Іваничівська центральна районна лікарня» Алли Баранчук, аби мати місця для захворілих з Іваничівщини, іногородніх пацієнтів планують більше не приймати.

«Ми загрузилися повністю нововолинськими хворими. То ми будемо просити, аби нам дозволили обслуговувати тільки Іваничівщину. Щоб Нововолинськ більше не брати. Бо через іногородніх пацієнтів може не вистачити місця для місцевих жителів. Але якщо швидка везтиме важкого іногороднього пацієнта, то ми, звісно, його приймемо і будемо лікувати», – зазначила Алла Баранчук.

Вона зауважила, що наразі наплив хворих на коронавірус в медзакладі чималий. Кожні пів години чи годину швидка привозить нового ковідного пацієнта. Тому вільних місць може вистачити не надовго.

Нагадаємо, ріст захворюваності на коронавірус в регіоні спостерігався ще 25-го березня. Тоді у відділеннях медзакладу перебувало 50 хворих.

Головне фото ілюстративне




один коментар
  1. Так я не зрозуміла, 1квітня запустили в Нововолинську кісневу станцію та 100 точок з кісневими масками чи ні?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця