<

Іваничівська лікарня придбає медичні інструменти на півтора мільйона гривень

15:08 | 22.01.2024 / Іваничі / , , /
Перегляди
623
/ Коментарі відсутні

Іваничівська лікарня придбала різноманітних виробів медичного призначення на 157 тисяч 600 гривень. Ще на майже один мільйон 218 тисяч планують закупити. Рекомендуємо ознайомитись зі списком медичних інструментів, щоб вам не довелось їх купувати, якщо потрапите у лікарню.

Іваничівська багатопрофільна лікарня здійснила дороговартісну закупку медичних інструментів. Йдеться про 1700 різних видів пробірок, 23 тисячі 570 одноразових систем ПР для вливання інфузійних розчинів, 1,5 тисячі систем ПК, регуляторів швидкості потоку, конекторів та ін’єкційних голок, а також 50 подовжувачів інфузійних насосів.

На ці медичні вироби лікарня передбачила 662 тисячі гривень. Однак під час тендеру на Prozorro, який відбувся 15-го січня, вартість покупки вдалося знизити до 157 тисяч 600 гривень. Перемогу здобуло ТзОВ “АЛЬТАЇР-ФАРМ” з міста Буча Київської області. Саме ця фірма запропонувала найнижчу ціну на свої товари. Тож медінструменти Іваничівська лікарня придбає саме там.

Окрім цього, лікарня планує придбати ще низку виробів медичного призначення. Спеціальні тендери на Prozorro мають відбутися вже найближчими днями.

Так, медзаклад хоче купити 8 тисяч 700 експрес тестів та тестових смужок на загальну суму 496 тисяч 943 гривні. Зокрема, лікарні потрібні: комбіновані тести на наркотики, тести на виявлення кокаїну, швидкі тести для виявлення поверхневого антигену вірусу гепатиту В та гепатиту С, швидкі тести для виявлення антитіл до ВІЛ, швидкі тести для визначення антигена COVID-19, швидкі тести для виявлення вагітності та чимало інших.

Аукціон на якому визначать де саме купуватимуть тести проведуть 22-го січня.

Ще один аукціон, під час якого придбають ще 8,5 тисяч таких самих експрес тестів, відбудеться вже найближчими днями. На них передбачили 435 тисяч 943 гривні.

Також через Prozorro Іваничівська лікарня хоче придбати лабораторні реактиви для імунофлуоресцентного аналізатора Getein-1100. Для цього передбачили 330 тисяч гривень. Торги заплановані на 26-те січня. Наразі триває подача пропозицій від осіх охочих.

До кінця січня медзаклад планує закупити й лікарські засоби для лікування хвороб нервової системи та захворювань органів чуття на загальну суму 54 тисячі 525 гривень. Йдеться про розчини для ін`єкцій: фентаніл, морфін, діазепам і трамадол.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя