<

Ігор Гузь: «За наступні 5 років ми зможемо значно більше!»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:21 | 24.06.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

23-го червня у приміщенні Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості відбулося офіційне висунення кандидата у народні депутати України Ігоря Гузя в одномандатному виборчому окрузі №19. На захід з’їхалися голови ОТГ регіону Прибужжя та депутати різних рівнів, освітяни, працівники культури та медицини, громадські діячі та спортсмени, молодь. Завітав на захід, аби підтримати свого колегу, народний депутат України Володимир Парасюк.

Ігор Гузь іде на вибори з лозунгом «Зможемо!»

Діючий народний депутат від виборчого округу №19 балотується до Ради як самовисуванець. Підтримку йому вже висловили партії «УКРОП» та «Батьківщина». За словами нардепа, його згодом повинні підтримати ще кілька політичних сил.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/2635816196447987/

Я не цураюся підтримки політичних сил, які мають повагу до виборців мого виборчого округу. Сподіваюся, що за наступні п’ять років нам вдасться з вами значно більше зробити разом”, – сказав Ігор Гузь.

Парламентар та його команда вже визначили основні пріорітети діяльності, якими керуватимуться упродовж наступних 5-ти років, якщо кандидата вдруге підтримають його виборці: будівництво доріг, відповідальна робота, відкритість до людей, здоровий спосіб життя,  нові громади, захист інтересів громадян, відродження культури.

 «Якщо мене ще раз оберуть народним депутатом, буду активніше лобіювати інтереси округу».

Ігор Гузь пообіцяв і надалі тісно співпрацювати з місцевою владою і лобіювати інтереси округу в Раді.

Так, наприклад, тільки на розвиток освітньої інфрастуктури округу Ігорем Гузем за 5 років залучено 29,6 млн грн.

Про що ця сума! Про людей, про дітей, яких не бачили в нововолинських садках, коли будували їх за кримським проектом. Дітей взимку накривали пледами, бо там було холодно. Нам вдалося замінити за три роки всі вікна в садках Нововолинська. Ці кошти про тих людей, які голосували за Ігоря Гузя, не голосували за нього і не підуть на вибори.

Ігор Гузь – це вікно можливостей. Це можливість привести нардепа в садок і сказати: подивіться, як ми живемо. І коли щось вирішується, то воно додає внутрішнього патріотизму”, – розповів помічник-консультант народного депутата, виконавчий директор Фонду «Прибужжя» Борис Карпус.

«Ми робили усе можливе, аби ОТГ були створені».

Округ №19 – єдиний на Волині та один серед небагатьох в Україні, де процес формування об’єднаних громад завершився. Створено 12 ОТГ. Проте є дві сільскі ради, які ще не визначилися, куди приєднатися.

«Всі керівники цих громад підтвердять, що моя команда робила усе можливе, щоб громади були створені, бо нам ставили перешкоди. Я завжди казав, що з 14-го року я протягую руку допомоги і сприяння усім, хто працює задля децентралізації. Далі треба завершити децентралізацію в області та іти вперед, не зважаючи ні на що», – зазначив депутат.

«Мені приємно, що три роки триває моя співпраця з головою обласної ради Ігорем Палицею».

За словами Ігоря Гузя, ця співпраця не тільки перед виборами. Це довготривале партнерство, а в плюсах від цієї співпраці – міста та громади округу і, звісно, їх мешканці.

Як зазначив нардеп, за час співпраці вдалося зробити два подарунки для жителів Нововолинська та Любомля – спортивні комплекси під відкритим небом.

Коли я проїжджаю Нововолинськом зранку і ввечері, то маса людей там займаються спортом. Співпраця з Фондом Ігоря Палиці “Тільки разом” є плідною та адекватною. І переважною більшістю моїх виборців вона сприймається позитивно”.

#Нові_дороги.

“За останні п’ять років вдалося за ваші кошти, ще раз, за ваші кошти, шановні виборці 19 округу, повністю відбудувати дорогу Луцьк-Львів і Луцьк-Володимир. Завдяки законопроекту, який я особисто з колегами відстоював. Це так званий митний експеримент”.

Згідно з митним експериментом, 5 відсотків від перевиконання надходжень до Волинської митниці спрямовуються на волинські дороги. Хоча, за словами Ігоря Гузя, Волинська область не була серед тих, де мав реалізовуватися проект.

Ми включилися і пролобіювали. Невдовзі розпочнеться ремонт дороги Устилуг –Володимир. Буде цьогоріч завершено ремонт дороги з Нововолинська до Володимира-Волинського”.

«Ми працюємо для одних і тих самих людей, тому ми об’єднуємо зусилля».

У своєму окрузі з першого дня обрання, я і моя команда, поставили завдання налагодити діалог з місцевою владою. Це дуже важливо. Бо мене обрали люди. І місцеву владу обрали також люди. Сьогодні мені приємно, що в цьому залі знаходяться усі голови ОТГ. Навіть представляючи інші політичні сили, вони висловили мені підтримку на цих виборах”.

«Я поставив собі за мету відвідати всі населені пункти мого округу».

“Буквально за минулу осінь і цю весну провів 83 зустрічі у дворах. Я також був у селах, де раніше не бачили депутата. Це не був технічний результат для галочки. Це було бажання побачити кожного виборця у кожному пункті”.

«Ставитиму завдання, аби шахта була добудована».

Депутат сказав, що і надалі лобіюватиме інтереси шахтарів. Питання добудови шахти у Нововолинську – це питання енергетичної незалежності України.

“На жаль, мені не вдалося добудувати десяту шахту. Питання добудови шахти – кнопка в двох кабінетах – кабінет президента і прем’єр-міністра. який не повинен цим займатися. І це питання нашої національної енергетичної безпеки. Тому в мене є сподівання, що у 19-20 роках ми зробимо усе, щоб шахта була добудована”.

«Я хочу сприяти містам і громадам мого округу у питанні залучення інвестицій».

Основне завдання, яке виокремив Ігор Гузь на наступні п’ять років – це допомогти округу залучити іноземні інвестиції. Як розповів він, можна спрямовувати досхочу грошей з держбюджету чи обласної казни, але прибутки громад і міст від цього не збільшаться. Треба затягувати в округ інвестора.

“Буду сідати в бус, братиму голів громад, їхатиму в Європу і буду казати: дивіться, яка у нас територія і можливості. А вони – прекрасні: ми на кордоні, у нас є працьовиті люди і ми готові прийняти інвестиції. Це наше спільне завдання. Інвестиції не впадуть просто так. Треба працювати і стукати, привозити інвестора, ходити за ним по п’ятах. Це робота, яку ми маємо проводити”.

Також нардеп пообіцяв, що буде робити усе можливе, аби були відкриті два додаткових митних переходи: «Адамчуки -Збереже» та «Кречів -Крилів».

«Мене запитують: Ігор, майданчики дитячі, спортивні. Скільки можна?»

“Є складні ракові пухлини, які треба ліквідовувати хірургічно: наркотики, алкоголь, криміналітет. Ці речі роз’їдають нас зсередини, вони руйнують людей і територію.

Якщо у кожному населеному пункті дитина у своєму дворі могла б займатися спортом, то це є можливість зсередини цю ракову пухлину починати ліквідовувати.

Тому у мене є пріорітет, щоб найближчим часом, окрім Нововолинська і Любомля, з’явився спортскомплекс у Іваничах. У Володимирі плануємо облаштувати міський стадіон новими біговими доріжками та ін.”

Які законопроекти підтримає народний депутат?

“Я далі готовий голосувати за кожен законопроект, який допоможе рухатися країні вперед. Ми голосували з однодумцями за законопроекти, які стосуються простого українця”.

Насамкінець виступу Ігор Гузь подякував усім, хто 5 років працював з ним та його командою.

“Ці люди не спали 5 років. Хлопці і дівчата, які працюють зі мною, знають у кожному селі кожну проблему. Життя коротке, треба встигнути багато. Хочеться показувати іншу якість роботи. Щоби можна було  сказати на будь-якій зустрічі: Мені не соромно!

У мене є мотивація до роботи, бажання працювати надалі, багато планів на перспективу, готовність їх втілювати. Мені 37 і мені не здається, що я переобтяжений. Навпаки, я бачу нові горизонти і з досвідом парламентської діяльності. Ми готові працювати на перспективу“, – резюмував Ігор Гузь.

Зі словами підтримки кандидатури Ігоря Гузя перед пристуніми виступили народний депутат Володимир Парасюк, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, голови ОТГ округу Ігор ПальонкаРоман ЮщукАндрій Сапожник та інші.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер