<

Ігор Гузь проінспектував освоєння коштів субвенції у Нововолинську та на Іваничівщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:26 | 12.11.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

10-го листопада народний депутат Ігор Гузь проінспектував освоєння коштів субвенції та хід проведених робіт у навчальних закладах Нововолинська та Іваничівського району.

На пропозицію нардепа уряд виділив понад 17 мільйонів гривень на соціально-економічний розвиток територій округу №19. Тож народний депутат Ігор Гузь із робочим візитом відвідав населені пункти виборчого округу, зокрема місто Нововолинськ та село Мишів Іваничівського району, а також селище Іваничі. Парламентар перевірив, як реалізували державні надходження у дитячих садочках та школах регіону.

У шахтарському місті разом із заступником начальника управління освіти Ольгою Лакиш він побував з візитом у  дошкільному навчальному закладі №1 «Вишенька» (субвенція у розмірі 99,8 тисяч гривень), також в ДНЗ №9 «Дивосвіт» (субвенція – 35, 7 тисяч гривень на енергозбереження). При зустрічі із завідуючою дев’ятого садочка Ярославою Івашко обговорили роблему ремонту басейну, де можуть займатись дітки з особливими потребами.

Відвідали також Нововолинську школу-колегіум №1 (субвенція у розмірі 149 тисяч гривень на енергозбереження).

Використання коштів, виділених на Іваничівський район, Ігор Гузь з помічниками перевірили у Мишівській загальноосвітній школі та і НВК «Загальноосвітня школа №1-гімназія» смт. Іваничі.

Результати робочих зустрічей Ігоря Гузя у навчальних закладах округу переконали, що завдяки співпраці з народним депутатом можна вирішити нагальні питання та проблеми, які турбують освітян, а лобістські пріоритети парламентаря відповідають інтересам виборців.

Також під час перебування на Іваничівщині нардеп привітав ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ України з їхнім святом і провів робочу зустріч із педагогами школи-гімназії у Іваничах.

img_9726

img_9748

img_9763

img_9773

img_9779

img_9781

img_9782

img_9785

img_9799

img_9810

img_9839

img_9882

img_9862
img_9891

img_9913

img_9928

img_9939

img_9945

img_9958




коментарів: 3
  1. Як на мене, то якби кожен депутат нашого парламенту так ставився до своєї роботи тоді жити в нашій державі було б значно легше. Особисто я на виборах голосував не за нього, мушу визнати що помилився, що ж на наступних виборах буду виправляти свою помилку. А Ігорю Гузю бажаю багато здоров’я, наснаги, сили і мудрості

  2. Він молодець…..це один з Волинських депутатів, який дійсно хоче щось змінити!!!! Кожен помиляється, не все відразу получається, але коли є віра в те що щось зміниться і є підтримка, тоді набагато легше!!! Це вам не Сапог, яке сидить у нас в місті і від виборів до виборів розповідає одні і тіж заучені фрази і вся та піздобратія з СТН і ТТІ. Молодь не хай займається….їм дорога….., пенсіонери на пенсію!!!

  3. Потрібно не просто дивитися чи гроші освоїли, а перевірити чи згідно проведенних тендерів все зроблено(тоб то прийняти роботу згідно договору і тендерної документації), а то гроші списалися на один перелік робіт і матеріалів, а на самому ділі все по іншому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер