<

Ігор Гузь: Є шанс прийняти Держбюджет-2018 на початку грудня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:39 | 16.11.2017 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Народний депутат Ігор Гузь голосуватиме за Держбюджет-2018, якщо у документі будуть враховані додаткові пропозиції, а не лише кулуарні домовленості, як це бувало раніше.

Про це він сказав у ефірі каналу «Прямий» 15 листопада.

«Прийняти бюджет до 10-ого грудня значно краще, ніж 31-го вночі, як це було неодноразово. Перше читання вже пройшли, ще є час попрацювати над змінами і доповненнями. Хоча й розумію, що буде та сама політична дискусія, що й завжди, коли опозиція кричатиме, що бюджет недосконалий, щось десь закривають. Але Державний бюджет – це бюджет ОДА і облради, РДА і райради, кошти ОТГ. Усі вони сконцентровані на фінансовому документі країни. Чим швидше його приймуть, тим краще», – впевнений парламентар.

За його словами, зриву прийняття законопроекту в другому читанні не повинно бути, адже його подали вчасно, щоб обговорити документ у комітетах, у стінах парламенту.

«У нас є шанс прийняти цей бюджет», – сказав Гузь.

Крім того, у студії телеканалу він розповів про ситуацію, що склалася напередодні, коли парламентський комітет з питань національної безпеки і оборони не зміг сформувати позицію комітету з редакції статті 10 законопроекту №7163 про державну політику щодо забезпечення державного суверенітету над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях.

«Дійсно, тривають дискусії, тому законопроект будемо розглядати у грудні. Треба збирати голоси не лише у коаліції, але і в умовних союзників. Аби це було консолідоване рішення українського парламенту», – розповів нардеп.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця