<

Гузь Малюку: треба покінчити з російськими агентами в рясах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:33 | 7.02.2023 / Новини / , , /
Перегляди
866
/ коментарі 2

Народний депутат Ігор Гузь звернувся під час засідання у парламенті до новопризначеного керівника СБУ Василя Малюка та президента України Володимира Зеленського з проханнями посилити боротьбу з п’ятою колоною в рясах та знайти жорсткіші інструменти протидії психологічній операції, яку розганяє росія в соцмережах.

Своє звернення він озвучив у Верховній раді під час засідання 7-го лютого та розмістив у фейсбуці.

“П’ята колона в рясах “розслабилася” та відновлює сили. Боротьбу з впливом москви в храмах треба однозначно продовжувати, адже, якщо лишити там російське ядро, то воно і далі працюватиме проти України та народу. російська ІПСО тим часом працює в соціальних мережах. Паніку, зраду, дезінформацію розганяють через десятки і сотні телеграм-каналів та фейсбук-груп”, – впевнений Ігор Гузь.

Парламентар вважає, що росія програє на полі бою, але пробує розхитати ситуацію зсередини, тож варто знайти жорсткіші інструменти, щоб це припинити.

“Не можна цього допустити!Дякую президенту України Володимиру Зеленському та керівнику СБУ Василю Малюку за рішучі дії. Сподіваюся, що незабаром нас чекає перемога на релігійному та інформаційному фронтах!”, – додав народний депутат.

Нагадаємо, нещодавно за висновком релігієзнавчої експертизи встановили, що нова редакція Статуту та Постанови Собору не розірвала зв’язки УПЦ із російською православною церквою.




коментарів: 2
  1. Молодець Гузь ,все правильно сказав ,що з сатанинськими кацапськими попами треба кінчати і братись з таких міст як Володимир ,Луцьк ,Почаїв де їх верхівка .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер