<

Через «Ягодин» намагалися провезти незадекларований товар на суму майже 100 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:18 | 23.02.2021 / Новини / /
Перегляди
24
/ Коментарі відсутні

18-го лютого на митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби виявили у вантажі з гуманітарною допомогою тисячу одиниць незадекларованого товару.

Про це повідомляє Волинська митниця.

В зону митного поста «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби заїхав вантажний автомобіль «ДАФ» під керуванням громадянина Республіки Польща. Відповідно до поданих до митного контролю документів, слідував вантаж «сільськогосподарська техніка» в адресу благодійної організації.

У результаті повного митного огляду встановлено, що у вантажному відсіку транспортного засобу, крім заявленого в товаросупровідних документах вантажу, переміщується незазначені товари загальною вартістю 94,6 тисяч гривень.

Представник організації відправника намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа