<

Красуня БУГу: тендітна та яскрава Катя Вязовська з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:42 | 5.04.2021 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
239
/ Коментарі відсутні

БУГ знайомить читачів з дівчиною, яка займається журналістикою, Катею Вязовською з Нововолинська. Вона, до речі, 5-го квітня святкує 19-річчя.

Катя навчається на 2-му курсі в Львівському національному університеті імені Івана Франка на спеціальності «Менеджмент організацій та адміністування». Мешкає у Нововолинську, там працює у медіа сфері: пише статті у спільноті міста, шукає інформацію, фотографує.

“Дуже люблю свою роботу. Навчаючись в школі, пробувала себе у журналістиці на конкурсах, але ніколи не подумала б, що буду займатись саме цим в майбутньому. Найбільше подобаються експедиції та різні медіа-проєкти”, – ділиться дівчина.

Красуні пощастило поєднати свою сферу діяльності з хобі, вона отримує велике задоволення від своєї роботи.

“У вільний від навчання та роботи час займаюсь волонтерством у Молодіжному центрі «Нові Крила», влітку їздила волонтерити на фестиваль «Княжий» у Володимирі-Волинському, мала можливість працювати та спілкуватись з запрошеними артистами. У Львові також допомогала гуртам такі як: «Фіолет», «Без обмежень», «О. Торвальд» та інші”, – ділиться приємними спогадами дівчина.

Катя зізнається, що не любить правила і вважає, що все, що стається у житті, до кращого. Дівчина турбується про своє тіло, вона відмовилась від шкідливої їжі, займається спортом та навіть підраховує кількість калорій у своєму харчуванні.

Катя бажає всім не боятися змінювати своє життя так, як хочеться саме вам.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота