<

Устилузька громада попрощалася з Героєм Володимиром Ксенофонтовим

21:02 | 27.04.2024 / Новини / , , /
Перегляди
553
/ 1 коментар

27-го квітня Устилузька громада провела в останню путь Захисника Ксенофонтова Володимира, який загинув, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Устилузької громади.

Народився Володимир Іванович 7-го лютого 1969 року в м. Устилуг. Виховав двох доньок.

3-го липня 2023 року призваний на військову службу по мобілізації. Служив гранатометником механізованого відділення механізованого взводу. Перебував у місцях, де велися запеклі бої.

23-го квітня 2024 року головний сержант Ксенофонтов Володимир відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув в результаті смертельного поранення отриманого поблизу населеного пункту Очеретине Донецької області.

Йому навіки 55…

Віддати останню шану Захиснику сьогодні прийшли рідні, друзі, знайомі та мешканці громади. На честь Героя звучав Гімн України і військовий трикратний салют, який гучно пронизував небо.

“Плакали усі, бо втратили ще одного сина, хороброго та мужнього Воїна. Наш Захисник показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов’язок Воїна і Громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні.

Ми маємо завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя. Важко знайти слова, які б змогли зменшити біль від втрати найріднішої людини. Нехай душа Воїна спочине у спокої, а Господь укріпить рідних та дасть їм силу перенести цю незбагненну втрату. Устилузька громада розділяє з родиною цей важкий біль”, – йдеться у дописі.

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття родині Героя! Вічна пам’ять Захиснику!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця