<

З Волині до держбюджету спрямовано 822,8 мільйона гривень податкових платежів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:26 | 4.08.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

До загального фонду держбюджету протягом семи місяців 2015 року представники волинського бізнесу сплатили 822,8 мільйона гривень податків.

Це на 76 відсотків більше проти аналогічного періоду торік, – інформує координаційно-моніторингове управління ГУ ДФС у Волинській області.

«Ми не пов’язуємо таке суттєве зростання надходжень держбюджету лише зі справлянням військового збору чи перерозподілом ПДФО. Насамперед, таких показників досягнуто за рахунок зростання  надходжень рентної плати за користування надрами – на 51,6 млн.грн, податку на прибуток – на 42,2 млн.грн, рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів – на 15,3 млн.грн», – підкреслив начальник Головного управління ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

За словами керівника ГУ відомства в області, збільшення надходжень до бюджету – це ознака кращої якості адміністрування податків фахівцями фіскальної служби та водночас свідчення підвищення податкової дисципліни більшістю представників волинського бізнесу.

«Завдяки сучасним сервісам ДФС та інформаційним технологіям, що сьогодні пропонуються платникам податків, ми збільшуємо роль інформаційно-аналітичної складової в нашій роботі з виявлення фактів мінімізації та своєчасно запобігаємо використанню схем ухилення», – зазначив Віталій Чуй.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок