<

«Закривав очі» на порушення виробників тютюну та алкоголю: на 800$ хабаря затримали інспектора ДФС Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 4.09.2020 / Новини / , /
Перегляди
223
/ Коментарі відсутні

4-го вересня на одержанні 800$ США затримали головного державного ревізора-інспектора ДФС у Волинській області. За вказану суму посадовець мав «закривати очі» на порушення підприємців під час реалізації тютюнових виробів та алкогольних напоїв.

Про це пише пресслужба Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Зазначають, що правопорушник на постійній основі отримував неправомірну вигоду у 800 доларів США за невтручання в здійснення підприємницької діяльності під час роздрібної торгівлі тютюновими виробами та алкогольними напоями. У разі необхідності ревізор-інспектор не вказував факти виявлених правопорушень у матеріалах перевірок.

Фігуранта затримали одразу після одержання 800 доларів неправомірної вигоди. В рамках слідчих дій тривають обшуки за місцями проживання та роботи ревізора.

Вирішується питання про його затримання в рамках статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України та подальшого повідомлення підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця